IMPULSSELECT
Image default
Management

Ondernemingsplan laten maken

De starter die in aanmerking wil komen voor financiering heeft een ondernemingsplan nodig met een financieel plan als zijn onderneming korter dan 3 jaar bestaat. Alle financiers hebben dit als eis, zowel de bank,Qredits, investeerders als crowdfundplatformen. Het ondernemingsplan dat wij schrijven is voor beide partijen belangrijk: de financier wil zijn verstrekte lening ingelost en de starter krijgt inzicht in zijn markt, kennis van de concurrenten en haalbaarheid van zijn onderneming.

Samen maken we er wat van

Het maakt niet uit of u een startende ondernemer bent of een gevestigde met een nieuw concept. Voor beide groepen schrijven wij ultieme ondernemingsplannen. Wilt u dus uw ondernemingsplan laten maken met garantie op succes, financiering of goedkeuring van de makelaar? Schakel ons dan in. De bedrijfsplannen welke wij schrijven overtuigen de lezers er van van de potentie van uw idee en uw onderneming. Met als bakermat uw visie, doorzettingsvermogen en inlevingsvermogen schrijven we een perfect plan.

Universeel toepasbaar

Profiteer van onze deskundigheid op het vlak van marktontwikkelingen en trends, wetten en eisen van financiers aan een ondernemingsplan. Samen met u kunnen we uw idee vervolmaken tot uiteindelijk een echte opening van uw onderneming. Onze business plannen zijn universeel geschikt, zowel de makelaar, de bank, de investeerder, de RVO, de IND, het UWV en andere partijen, allen zijn zeer content over onze uitstekende kwaliteit qua theorie en cijfers.

Onze bedrijfsplannen zijn verder geschikt voor de Orde van Advocaten, het Waarborgfonds Kinderopvang, vergunningaanvraag bij de gemeente, ANBI-indiening, subsidies etc. Omdat wij ruim 10 jaar bezig zijn, hebben we onze eigen in-house vervaardigde templates. Dat betekent dat niet alleen alle kennis en ervaring er in is verwerkt van de afgelopen 10 jaar, maar ook dat we het plan razendsnel kunnen opleveren. Hierdoor kunt ook u snel verder met ondernemen.

Wat ook belangrijk is, is dat ons business plan ook voor u een richtinggever zal zijn: u kent zodoende de markt en uw plaats daarin, uw directe en indirecte concurrenten en substituten en de financiele haalbaarheid .

Wij verschaffen advies waar u wat aan hebt

We schrijven niet alleen het marktonderzoek, SWOT-analyse, concurrentie- analyse, de marketingmix en de financiele sectie, maar we geven ook advies bij uw financieringsbehoefte. In onze business plannen worden de te realiseren omzetten bepaald met online en actuele statistieken zodat ook voor de lezer meteen duidelijk is dat deze omzetten haalbaar zijn. Op alle beslissingsfactoren van de financier verlagen we het risico op afwijzing. Wij halen een score van ruim 90%. Lukt het niet met ons plan, dan lukt het vrijwel nergens.

Omdat wij tevens advies verschaffen, verkrijgt u het juiste gereedschap en de juiste kennis om effectiever te ondernemen. Dit is gunstig, u hoeft dan niet alles zelf op te zoeken. De tijdswinst die u behaalt kunt u steken in andere belangrijke zaken. Bel ons nu en profiteer van onze expertise, financieel netwerk en ondersteuning.

 

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl