IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Regge Tegels & Vloeren combineert internet met een fysieke showroom

De juiste vloer kiezen is vaak een lastige opgave. Er zijn een vele verschillende vloer mogelijkheden op de markt, die het maken van de juiste keuze alleen maar uitgebreider maar zeker ook lastiger maken. Regge tegels adviseert en ondersteunt u graag bij het maken van de keuze voor wand en/of vloer die aansluit op uw wens om zo samen tot een gewenst eindresultaat te komen. Dit doet Regge Tegels & Vloeren door een combinatie aan te bieden tussen internet en een fysieke showroom. 

 

Inspiratie op het internet

Om een eerste indruk te geven aan de klant, heeft Regge Tegels een uitgebreide website. Op www.regge-tegels.nl staan meer dan 1000 producten en ook tonen wij projecten waarbij wij de tegels of het PVC hebben mogen leveren. Met veel inspiratie en producten willen wij de klant een idee geven wat er allemaal mogelijk is op het gebied van vloer- en wandbekleding. 

 

Advies in onze fysieke showroom

Heeft een klant eenmaal inspiratie opgedaan op onze website en een idee gekregen wat er past bij de specifieke wens van de klant, dan geven wij daarna graag advies bij ons in de showroom. Een deel van ons  assortiment tonen wij bij ons in de showroom. Het is altijd goed voor de klant om een tegel of PVC-vloer in het echt te bekijken om een nog beter beeld te krijgen.  Daarnaast geven onze verkoopmedewerkers in de showroom graag advies op maat tijdens een gesprek onder het genot van een kop koffie. De verkoopmedewerkers laten de klant graag zien wat er allemaal mogelijk is en informeren de klant zo goed mogelijk. Zo komen wij samen met de klant tot het gewenste eindresultaat! In onze showroom is meer dan 1000 vierkante meter aan keramisch parket, keramische wand- en vloertegels en PVC te zien. Naast onze showroom ligt ook nog onze showroom, met 500 vierkante meter aan buitentegels voor tuin en terras. 

https://www.regge-tegels.nl/