IMPULSSELECT
Image default
Verbouwen

Laat een nieuw dak met allure plaatsen: een zinken of leien dak

Heeft u een nieuw dak nodig op uw droomhuis? Een stijlvol zinken dak ziet er altijd mooi uit. Het staat prachtig op karakteristieke panden als kerken, landhuizen en villa’s. Het leien dak vindt u terug op boerderijen, maar ook steeds meer op woonhuizen, gevels en andere gebouwen. Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf zijn ze de experts op het gebied van daken. Dat houdt in dat wanneer u uw dak wilt laten plaatsen, vernieuwen of reinigen, zij het bedrijf zijn dat u als eerste belt. Door de expertise van dit jonge bedrijf krijgt u, buiten een perfect eindresultaat, ook een service van hoogstaande kwaliteit.

Ontvang het beste, vrijblijvende advies voor u uw zinken of leien dak laat plaatsen

Voor ieder huis is er een eigen aanpak nodig wanneer u een zinken of leien dak wilt laten plaatsen. De experts van Hegeraat Dakdekkers weten precies wat er nodig is om uw dak weer als nieuw te laten zijn. Wist u dat een dak vol mos en aanslag kan leiden tot allerlei vervelende mankementen? Laat uw zinken of leien dak dus regelmatig controleren door Hegeraat Leidekkersbedrijf. Wanneer u kiest voor een van de diensten van dit gerenommeerde bedrijf, dat ook voor de overheid, Monumentenzorg en Bisdommen werkt, bent u verzekerd van het beste, vrijblijvende advies. Al uw wensen worden besproken en een passende oplossing aangeleverd door de specialisten.

Allround leidekkersbedrijf voor een nieuw zinken en leien dak

Of u nu voor uw huis of bedrijfspand een nieuw dak zoekt, de specialist plaatst zinken en leien daken op ieder pand. Ze ontwerpen, leveren en plaatsen niet alleen alle zinken en leien daken, maar u kunt bij hen ook terecht voor bijvoorbeeld dakkapellen. Natuurlijk wordt die perfect geplaatst en zullen alle timmerwerkzaamheden die met uw dak te maken hebben tot in de puntjes worden verzorgd. Hoe kunt u uw zinken of leien dak zo mooi mogelijk houden? Hegeraat Leidekkersbedrijf weet het antwoord: impregneren. Door het zelfontwikkelde middel van dit bedrijf garanderen zij een mos- en aanslagvrij dak voor minstens vijf jaar lang.