IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Inspiratie voor in de tuin in 2019

Het is net 2019 en we zitten nog in de winter dus waarschijnlijk denk je niet aan tuinmeubelen. Toch is het wellicht verstandig om er nu al aan te denken, aangezien er veel tuinmeubelen juist nu in de aanbieding zijn.

 

Neem binnen mee naar buiten

Steeds vaker wordt de tuin gezien als een verlengstuk van het interieur in huis. Het is dan ook goed om te kijken naar welke kleuren je binnen gebruikt om dat buiten verder te laten gaan. Het meubilair is hier een belangrijk onderdeel in. Door te kiezen voor materialen die je binnen ook gebruikt, zorg je voor een goede overloop. Het is al helemaal prachtig als je ook nog eens een huiskamer met openslaande deuren hebt. Dan kun je helemaal door combineren. Zo voel je jezelf buiten ook een heel klein beetje binnen en dat is handig aangezien we tegenwoordig veel mooie dagen hebben die uitermate geschikt zijn voor buiten. Klik hier om tuin meubilair te vinden.

 

Dining loungesets

Een trend die we voor 2019 kunnen voorspellen zijn de lounge dining sets. Zo krijgt de barbecue een heel andere uitstraling en zorgt een lounge dining set voor optimaal comfort. Na het diner ontsteek je wat brandende fakkels en pak je het bier erbij, waardoor je jezelf net op vakantie waant.

 

Bovendien is het ook handig als je niet kunt kiezen tussen een tuinset of een loungeset, want het combineert beide werelden De lagere tafel van een normale loungeset is namelijk ingeruild voor een hogere. Zo kun je naast lekker relaxen, ook nog eten of spelletjes spelen aan deze tuinmeubelen. 

 

Design

Volgend jaar gaat design een nog grotere rol spelen in de tuinmeubelwereld. Mensen willen een onderscheidende tuin en daarbij hoort natuurlijk ook bijzonder meubilair. De standaard houten en gevlochten stoelen bestaan nog steeds, maar ze zijn net wat anders ontworpen wat ze bijzonder maakt. De echte ’tuinarchitect’ combineert ook nog verschillende meubelen die bij elkaar passen, maar tegelijkertijd voor een uniek concept zorgen. Combineer bijvoorbeeld kunststof met hout, of zet een moderne tafel tussen wat meer traditionele stoelen.