IMPULSSELECT
Image default
Woning en Tuin

Geef met een organische boomstamtafel een warme uitstraling aan uw interieur

Wilt u een echte eyecatcher toevoegen aan uw interieur? Door een boomstamtafel in een organische vorm toe te voegen, creëert u een warme en sfeervolle uitstraling in huis. iQonya geeft boomstammen een tweede leven. Door dit natuurlijke materiaal te gebruiken voor tafels, lampen en krukjes worden unieke meubels ontwikkeld. Deze specialist maakt voor u meubels op maat. Kies zelf de dikte van het hout, de afmetingen en de materialen voor het onderstel om tot het gewenste resultaat te komen. In de eigen werkplaats van deze aanbieder wordt het bijzondere hout verwerkt tot een uniek resultaat voor in uw woonkamer of keuken. Laat een boomstamtafel maken en geef een bijzondere toevoeging aan uw woning of bedrijfspand.

Een echte aanwinst voor uw inrichting

De inrichting is niet alleen persoonlijk maar ook erg belangrijk. U besteedt veel tijd in uw woning of bedrijf en daarom is een huiselijk gevoel erg belangrijk. Door natuurlijke materialen toe te voegen aan uw interieur ontstaat er een warme sfeer. Een boomstamtafel van iQonya is een echte aanwinst. Deze specialist vindt het belangrijk dat de tafel volledig voldoet aan al uw wensen. Daarom kunt u precies aangeven aan welke eisen deze moet voldoen. Borrel, ontbijt of werk aan een boomstamtafel van iQonya en u zult meer sfeervolle momenten ervaren.

Ervaar een lange levensduur van uw boomstamtafel

Het vinden van unieke pronkstukken voor uw interieur kan soms een lastige opgave zijn. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van uw aanwinst. iQonya vindt het belangrijk dat u jarenlang gebruik kunt maken van alle meubels. Daarom wordt uw boomstamtafel afgewerkt met Tungolie of Skyltlak waardoor een schild tegen vuil en vocht wordt gevormd. Hoe vaak u ook gebruikmaakt van uw tafel, u bent zeker van een lange levensduur. U wilt toch ook opvallen en pronken met uw unieke interieur?

https://www.iqonya.nl/