IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Bodycontouring met Cryolipolyse

Kleine beetjes vet die om je middel zitten, niemand wordt er blij van en het lukt men vaak niet om het weg te krijgen.  Er is daarom ook veel vraag naar diverse afslank technieken om overgewicht te tackelen. Van de diverse technieken is cryolipolyse de afgelopen jaren zeer populair geworden. Cryolipolyse is een geavanceerde techniek die met behulp van lasers de vetcellen bevriest. Dankzij de populariteit van de techniek zijn er de laatste jaren steeds meer apparaten op de markt gekomen. We begrijpen dat het dan misschien lastig is om een apparaat te kiezen, als er zoveel aanbieders zijn. In deze blog lees je meer over het maken van de juiste keuze en waar een cryolipolyse apparaat nou eigenlijk goed voor is.

 

Cryolipolyse Apparaat: Wat doet het?

Met een cryolipolyse apparaat kun je vetcellen bevriezen op een veilig manie. Met behulp van een opzetstuk wordt het apparaat aangebracht op je lichaam. Vervolgens kan het koelen van de gewenste plek beginnen. Met temperaturen tussen de -9 tot -11 graden celsius probeert het apparaat de vetcellen op de gewenste plek te verlagen naar een temperatuur van 2 tot 5 graden celsius. Deze techniek werkt, omdat is ontdekt dat de vetcellen in het menselijk lichaam op lage temperaturen tussen de 2 tot 5 graden kristalliseren. Door kristallisatie sterft een deel van de vetcellen af. Vervolgens voert je lichaam die afgestorven cellen normaal af en ben je dus een stuk vet kwijt. Cryolipolyse is overigens niet nieuw als techniek, maar het wordt nog niet heel lang gebruikt om vet te bevriezen. De techniek wordt steeds vaker ingezet en is zelfs zo ver, dat er ook een consumenten apparaat voor thuis op de markt is gebracht.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een cryolipolyse apparaat?

Bij het aanschaffen van een cryolipolyse apparaat moet je goed opletten bij de specificaties en bijbehorende prijzen. Er zit namelijk een behoorlijk verschil in de prijzen. Professionele Cryolipolyse apparaten zijn verkrijgbaar vanaf een kleine 1000 euro. Echter heb je dan een vrij kale cryolipolyse laser. Fatsoenlijke apparatuur kan al snel tot de tienduizenden euro’s kosten. Deze zijn rijk aan opties en geschikt voor bijna alle potentiële klanten die je zult hebben. Daarnaast zijn deze apparaten waarschijnlijk sneller en veiliger. Let er in ieder geval op dat je appraat een fatsoenlijk keurmerk heeft. Het laatste wat je wil is dat je patiënten met brandwonden weglopen.

Waar is een cryolipolyse apparaat te koop?

Een professioneel cryolipolyse apparaat is bij diverse leveranciers in Nederland te verkrijgen. Vaak vindt je ze wel op online termen als ‘cryolipolyse apparaat kopen’. Let in ieder geval goed op bij het lezen van de specificaties. Vanwege de grote vraag bieden sommige distributeurs namelijk wel eens apparaten aan die er sterk op lijken. Ben je nou op zoek naar een cryolipolyse apparaat dan raden wij Laservision aan. Laservision heeft een ruim aanbod aan cryolipolyse apparaten. Naast deze apparaten bieden zij ook andere apparaten aan, zoals ontharingslasers, tatoeagelasers en CO2 lasers.

 

https://www.laservision.nl/bodycontouring/cryolipolyse/