IMPULSSELECT
Image default
Sport

Waarom Scitec Whey Protien Pro een goede Shake is

SCITEC NUTRITION 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL (2350 GR.)

 

Ik zocht een product om mijn eiwitgehalte omhoog te brengen. Ik ben eens rond gaan neuzen en ben uitgekomen bij scitex nutrition . Ik wilde meer uit mijn trainingen halen en mijn prestaties gaan verbeteren. Mijn trainingen liepen niet zo lekker en kreeg de tip van iemand om eens een eiwit shake te gaan proberen. Ik heb het besteld en sindsdien gebruik ik het trouw. Het product is verkrijgbaar in veel verschillende smaken: hazelnoot/chocolade, framboos, vanille, banaan en aardbei.

Ik heb nog niet alle smaken uitgeprobeerd, maar de vanille en de aardbei vind ik erg lekker. Er zit geen vreemde geur of rare smaak aan dit product. Ik gebruik dit product vier keer per dag. Ik doe vier schepjes in een shaker en voeg er water aan toe en soms vruchtensap. Het voordeel is dat dit product geen klonten geeft en zo lekker weg drinkt.

Ik neem dit product eigenlijk iedere keer dat ik een maaltijd heb en ik neem het ook altijd na m’n training omdat ik dan zin in iets heb en ik zo een lekker vol gevoel krijg. Per portie bevat de shake honderdvijftien calorieën dus dit product past goed binnen het dieet dat ik volg. Mijn trainingen lopen door deze shakes weer goed en ik kan meer uit mijn trainingen halen. Ik train weer met plezier en kan mijn doelen weer gaan behalen. Ik raad iedereen aan die opzoek is naar een eiwitshake deze te nemen omdat het mij erg geholpen heeft met mijn prestaties

SCITEC NUTRITION 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL (2350 GR.)

Bestel je natuurlijk via:

https://www.eiwitshakestore.nl/