Waarom linnen gordijnen op maat zo fijn zijn.

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Soorten linnen gordijnen

Er is een keuze uit meerdere soorten gordijnen. Naast de linnen gordijnen kunt u ook gaan voor linnenlook of transparante gordijnen. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. U kunt linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Daarnaast zijn linnenlook gordijnen gemaakt van 100% polyester. Zij hebben de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Het voordeel van linnenlook gordijnen zijn dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Hierdoor kunt u deze gordijnen eenvoudig zelf reinigen en hoeft u dit niet te laten doen bij een stormerij. Tenslotte de transparante gordijnen. Zij staan ook wel bekend als vitrage of inbetweens. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Voor welke gordijnen gaat u?

Linnen gordijnen aangepast naar u keuze

Al onze linnen gordijnen worden gratis voor u op maat gemaakt.Naast het materiaal en de kleur die u kiest, bepaalt u ook zelf de afmetingen, de voering en de afwerking. Zo bent u verzekerd van linnen gordijnen die uitstekend passen bij in uw interieur. Kiest u voor linnen, linnenlook of transparant? Wilt u de gordijnen gratis laten voeren? Hangt u de gordijnen aan een rail of roede of kiest u voor losse ringen of zeilringen? Het kan allemaal. Om er voor te zorgen dat de gordijnen goed hangen, is het wel belangrijk om uw raam vooraf zorgvuldig op te meten. U meet de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel. Voor het meten van de hoogte moet u rekening houden met de ophangmethode. Bij rails, een roede of ingeslagen ringen meet u vanaf de bovenkant van de rail tot de vloer of vensterbank. Bij een roede met losse ringen meet u vanaf de onderkant van de grote ring tot de vloer of vensterbank.

Een stijlvol natuurproduct

Linnen is een natuurproduct dat wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Vlas groeide eeuwenlang in Nederland, maar met de opkomst van katoen en synthetische stoffen wordt het product in Nederland steeds minder verbouwd. Een groot deel wordt nu in andere delen van Europa verbouwd. Ook wordt linnen op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, waardoor het product erg duurzaam is. De stof linnen heeft nog meer bijzondere eigenschappen. Het materiaal is sterk en kleurvast. Bovendien kan de stof 20 procent van het eigen gewicht absorberen aan vocht, terwijl het fris en droog blijft aanvoelen. Natuurproducten zijn erg populair in hedendaagse interieurs. Daarom zijn linnen gordijnen ook een erg geliefde vorm van raambekleding. De grove structuur van linnen geeft de gordijnen een natuurlijke en luxueuze uitstraling. 

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op.

http://www.linnengordijnenshop.nl/