Voor je het weet heb jij ook een voordelige zitzak in huis

Wil je een zitzak kopen voor in huis, dan wil je er natuurlijk van verzekerd zijn dat je niet te veel betaalt. Het is hierbij altijd fijn om een goede verhouding te hebben tussen prijs en kwaliteit. Een zitzak moet natuurlijk wel lekker zitten en lang meegaan. En goed in je huist of tuin passen. Bestel je vandaag een zitzak bij 4-Casa, dan heb je deze morgen al in huis. Je kunt gemakkelijk en veilig online betalen met iDEAL, PayPal of creditcard. Bij 4-Casa zijn de zitzakken een stuk voordeliger dan bij andere aanbieders, omdat deze door henzelf geproduceerd worden, gewoon in Nederland! Er wordt dan ook door heel Nederland geleverd, maar ook in onder andere Duitsland en België.

Zitzak met custom made bedrukking

Wil je een keer een echt origineel cadeau voor een vriend, vriendin, familielid of geliefde? Heb je daarvoor al eens aan een zitzak bedacht? Deze kun je laten bedrukken zodat je een gepersonaliseerde zitzak cadeau kunt doen. Dat is pas een echt origineel en uniek cadeau. Het is bij 4-Casa bijvoorbeeld mogelijk om een zitzak te laten bedrukken met een foto, naam of logo. Dit gaat erg makkelijk. U bestelt de zitzak en geeft de foto door. Nadat wij de kwaliteit van de foto gecontroleerd hebben, stellen we verschillende posities op de zitzak door. Ben je tevreden? Dan gaan we de zitzak maken en heb je hem binnen 10 dagen in huis. Zo heb je een unieke zitzak, bijvoorbeeld om cadeau te geven.

Zitzak voor kinderen in verschillende kleuren

Ieder kind zou wel graag een zitzak willen hebben. Dat is ook niet gek want ze zijn kleurrijk en speels, maar ook stoer. Ze zitten lekker en je kunt er op enorm veel verschillende manieren op zitten. Daarom heet 4-Casa een zitzak speciaal voor kinderen ontwikkeld. Deze zitzakken zijn wat kleiner, 100×140 centimeter. Een perfect kinderformaat. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals paars, roze, groen, blauw, antraciet, grijs, zwart en rood. Het is daarnaast ook mogelijk om een naam te laten drukken op de zitzak! Een perfect cadeautje voor een kind, bijvoorbeeld voor op zijn of haar slaapkamer! Deze zitzakken zijn makkelijk schoon te maken en zowel binnen als buiten te gebruiken doordat ze extra stevig zijn.