IMPULSSELECT
Image default
Gezondheid

Verschillen in niveaus geen probleem met trapliften

Traplift

Met een traplift van Triwa Trapliften kunt u blijven genieten van uw vertrouwde woonhuis. U behoeft niet op zoek naar een bungalow, serviceflat of appartement omdat u uw trap niet meer op kunt. Wij assembleren voor u de passende traplift zodat u zich op ieder moment en zo dikwijls als u wilt naar een andere woonlaag kunt begeven. Triwa Trapliften biedt een behoorlijk aanbod aan trapliften. Er is altijd wel een traplift die bij uw trap past. Of deze recht is, een bocht heeft of zelfs enkele bochten telt, een goede traplift is te vinden bij Triwa Trapliften. Neem met ons contact op voor vragen en advies! Bent u aangewezen op een rolstoel dan is elke dag traplopen vermoedelijk onmogelijk voor u. Dit betekent nog niet dat u meteen gedwongen bent om naar een aangepaste woning te verhuizen. Via een speciale Triwa traplift kunt u ook met uw rolstoel overal in uw woning komen.

U bent steeds minder mobiel, maar u wilt uw zelfstandigheid bewaren? Ga in dat geval naar Triwa Trapliften.

• Wij leveren u – als u dat wenst – maatwerk oplossingen

• Uw rekening is aftrekbaar voor de Fiscus

• Wij zijn vakkundig en zeer ervaren

De traplift TR 10 kent een luxe versie, de TR 10 plus. Deze is leverbaar in diverse kleuren en kan eventueel voorzien worden van elektrische besturing. Ons model TR 20 heeft een verborgen tandrail en is geschikt voor zeer smalle trappen. Neem met ons contact op voor advies over een passend model in uw omstandigheden. Voor gebogen trappen kan Triwa Trapliften uiteenlopende modellen leveren die geschikt zijn voor plaatsing in de binnenbocht van de trap. Op die manier blijft het brede gedeelte van de trap geschikt voor degene die hem op- en afgaat zonder traplift. Vraag een offerte aan en laat een deskundige de situatie op locatie inschatten. U bent bij Triwa Trapliften aan het juiste adres voor een traplift die op een gebogen trap geinstalleerd moet worden. Er is een ruimtebesparend model voor eenvoudige gebogen trappen dat zeer snel (binnen een week!) geleverd kan worden. Een uitkomst als u in een noodsituatie terecht bent gekomen. Ook voor spoedoplossingen kunt u terecht bij ons. Bel of mail ons vandaag nog voor advies aangaande uw traplift.

Verschillen in niveaus geen probleem met trapliften

De rechte trapliften die Triwa trapliften levert zijn zeer gevarieerd. Er zijn standaard uitvoeringen verkrijgbaar, scherp geprijsde trapliften, maar ook duurdere uitvoeringen of naar speciale wens aangepast. Voor elke trap en voor ieders begroting is er een te krijgen. Wij lichten u graag alle opties toe. U hebt misschien behoefte aan een traplift buitenshuis, om bijvoorbeeld gemakkelijk op uw balkon te komen. Triwa levert een prima kwaliteit trapliften voor buitenshuis. De lift is bij alle weersgesteldheden in te zetten. De metalen delen zijn vervaardigd van aluminium en verzinkt staal, waardoor ze zeer weersbestendig zijn en alle kunststof delen zijn hittebestendig en beschermd tegen Uv-straling. Triwa trapliften levert ook zwembadliften. Deze liften regelen dat mensen die minder valide zijn en anders niet meer kunnen gaan zwemmen, nu weer die gelegenheid hebben. Zwemmen is buitengewoon goed en gezond en het we zijn trots deze optie aan zwembaden te kunnen bieden.

Bent u minder mobiel, of maakt u gebruik van een rolstoel? Wellicht kan Triwa trapliften u van dienst zijn met een platformlift. Wij kunnen diverse trapliften met platform leveren. Ook deze trapliften kunnen naar eigen wensen en smaak worden aangepast en zijn zeer ergonomisch en veilig.Een speciale lift in het assortiment van Triwa trapliften is de therapielift. De therapielift wordt gebruikt als traplooptrainer. Deze lift kan in een vroeg stadium bijdragen aan herstel. Deze lift is aan beide zijden voorzien van een solide en veilig hek en heeft naar wens in hoogte verstelbare treden. Deze trainingslift is inklapbaar en met wieltjes verplaatsbaar.

Hebt u behoefte aan een betere toegankelijkheid van bijvoorbeeld loketten of automaten. Mogelijk kunnen we u ondersteunen met onze speciale verticale microlift. Deze lift is zeer geschikt voor het overbruggen van kleine hoogteverschillen tot 80 centimeter. Ons bedrijf helpt u met plezier bij uw speciale wensen en situaties.

Triwa Trapliften is de specialist in traplift oplossingen

Met onze ruime expertise in trapliften en overige mobiliteits hulpmiddelen weten wij van Triwa trapliften intussen voor elke omstandigheid wel een slimme oplossing te verzinnen. We doen ons best om u weer een stukje onafhankelijkheid terug te geven waar u eerder misschien hebt moeten inleveren. We streven naar de optimale oplossing in uw persoonlijke situatie.

Wilt u niet zoveel geld uitgeven? We hebben ook tweedehands trapliften uit voorraad leverbaar. De trapliften zijn nagekeken en de kwaliteit is gewaarborgd, alleen de prijs ligt een stuk lager. Het aanbod tweedehands trapliften wisselt, dus zoekt u een tweedehands traplift, neem dan even contact met ons op voor uw specifieke wensen. We helpen u graag.

Triwa trapliften verkoopt tevens zwembadliften. Deze liften regelen dat mensen die minder valide zijn en anders niet meer kunnen gaan zwemmen, nu weer die gelegenheid hebben. Zwemmen is buitengewoon goed en heilzaam en het wij zijn trots deze optie aan zwembaden te kunnen bieden. Een speciale lift in het aanbod van Triwa trapliften is de therapielift. De therapielift wordt gebruikt als traplooptrainer. Deze lift kan in een vroeg stadium bijdragen aan herstel. Deze lift is aan beide zijden voorzien van een solide en betrouwbaar hek en heeft naar voorkeur in hoogte verstelbare treden. Deze trainingslift is inklapbaar en met wieltjes verplaatsbaar.

Grote panden waar liften gebruikt worden, zoals flats, bedrijfsruimtes of een appartementencomplex kunnen soms problemen hebben met de conventionele liften. Ook in deze gevallen kunnen wij trapliften te huur aanbieden voor tijdelijk gebruik. Neemt u contact op voor het actuele huuraanbod trapliften, dan kunnen wij ook u uit de brand helpen.

Wij staan klaar voor u wanneer het gaat om mooie trapliften. Neem meteen contact met ons op.

http://www.triwatrapliften.nl/