Uw PET fles wordt op duurzame wijze vervoerd

Een PET fles slecht voor het milieu? Nee hoor! Niet als u ervoor kiest een unieke PET fles van PET power aan te schaffen in ieder geval. Dit bedrijf hecht namelijk veel waarde aan duurzaamheid. PET Power zorgt ervoor dat de voorraad beperkt blijft op het gebied van de PETfles. Een Pet fles kan immers door diverse soorten factoren vervormen. Daardoor zorgen ze ervoor dat door een strikte logistieke planning uw producten op een juiste manier wordt geleverd. Daarnaast kunt u bij PET Power uw bestelling altijd traceren, zodoende weet u altijd waar uw bestelling voor bijvoorbeeld uw PETFles zich bevindt. Dit kunt u doen door het unieke palletnummer te traceren.

Stel uw eigen Pet fles samen met slechts een paar muisklikken

Heeft u een product ontwikkeld? Dan wilt u dit natuurlijk verpakken in een verpakking die perfect bij het product past. Maatwerk is hierbij belangrijk. Wanneer u een bedrijf als PET power in de arm neemt voor het produceren van uw PET fles, kunt u rekenen op een verpakking op maat. Zo kunt u uw eigen PETfles samenstellen via een gemakkelijk programma op de website van deze aanbieder. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen Pet fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 van deze producten bestaan uit Pet flessen en rond de 300 producten zijn diverse bijpassende sluitingen. Tevens bevat dit programma de meest recente innovaties en diverse nieuwe modellen. Zodoende kunt u altijd een PETfles samenstellen naar uw wensen en behoeftes.

De perfecte decoratie van uw PETfles

Het is niet meer dan logisch dat u uw product alleen in de allerbeste verpakking wilt verpakken. De juiste verpakking voor uw product kan immers heel wat doen voor de uitstraling die uw product heeft. PET Power kan u helpen bij het vormgeven van uw Pet fles. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, zo kunnen wij uw PETfles: etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Tevens kunnen we een uiteindelijke schapopstelling nabootsen, dit zorgt er dan ook voor dat u een realistisch beeld heeft van het visuele “overall plaatje”. Zodoende zorgen wij met onze Pet fles dat uw product meer spreekt binnen het schap.