IMPULSSELECT
Image default
Woning en Tuin

Tweede huis verhuren

Een tweede huis verhuren doet u snel en veilig bij Verhuur Vastgoedbeheer. Het verhuren van een tweede huis kan zeer lucratief zijn, ook kunt u ervoor kiezen uw te koop staande woning te verhuren om dubbele lasten te dekken. Wij vinden een betrouwbare huurder die onder andere wordt gescreend op identiteit en kredietwaardigheid. Zo hebt u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Ook stellen wij een waterdicht contract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Bij Verhuur Vastgoedbeheer kunt u terecht voor het verhuren van o.a. kamers, appartementen, studio’s en woonhuizen. Voor bepaalde of onbepaalde tijd en gemeubileerd of ongemeubileerd. Wij hebben een landelijke dekking waardoor u altijd wordt geholpen door een makelaar met kennis van de lokale markt.

Door het verhuren van een tweede huis kunt u een rendement ontvangen dat kan oplopen tot 8%! Omdat u bij ons kunt kiezen voor financieel en technisch vastgoedbeheer hoeft u alleen maar te genieten van uw investering. Bij financieel vastgoedbeheer stellen wij facturen op en innen wij de huur en bij technisch vastgoedbeheer bieden wij oplossing bij kleine technische problemen. Vraag uw makelaar naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Wilt u uw te koop staande woning verhuren? Dan doet u dit via de leegstandswet. Hierdoor hebt u veel voordelen als verhuurder. Uw woning blijft gewoon te koop staan en is minder gevoelig voor vandalisme. Daarnaast mag u zelf de huurprijs bepalen en hoeft u beperkte huurbescherming te garanderen.

 

Geïnteresseerd in tweede huis verhuren via Verhuur Vastgoedbeheer? Neem contact op via het formulier op onze website of mail naar info@verhuurvastgoedbeheer.nl!

http://www.verhuurvastgoedbeheer.nl