IMPULSSELECT
Image default
Dienstverlening

Trouwen op een kasteel

Realiseer uw droom: trouwen op een kasteel

U wil graag trouwen op een bijzondere locatie met een romantische tint zodat u de mooiste dag van uw leven zeker goed onthoudt? Dan is een kasteel de perfecte plaats voor u. Denk aan een romantische chateau of een echt ridderkasteel met torentjes, houten poorten, hoge deuren en kasseien binnenpleinen. 

 

Trouwen op een kasteel is voor veel vrouwen een meisjesdroom. Er is dan ook geen setting die meer beantwoordt aan de vragen van een sprookjeshuwelijk en bijdraagt aan een echt prinsessen gevoel. De tuinen en sfeer rond een kasteel hebben iets magisch en zijn daarom ideaal om de mooiste dag van uw leven door te brengen met uw geliefde, familie en vrienden.

Trouwen in de pareltjes van Nederland

Naast een idyllische setting voor uw huwelijksdag biedt een kasteel ook de mogelijkheid om dromerige trouwfoto’s te nemen. U kan een fotograaf inhuren maar ook amateur foto’s zijn net dat tikkeltje beter met een kasteel op de achtergrond. Nadien kan u dagelijks nagenieten van uw huwelijk tijdens het doorbladeren van uw trouwalbum. 

 

In Nederland vindt u de mooiste kastelen in verschillende provincies. Vele van deze kastelen maken graag plaats voor uw huwelijk. In de provincie Gelderland ontdekt u sprookjesachtige kastelen in Putten. U kan eenvoudig via hun website vanenburg.nl contact opnemen, telefonisch of via mail. Hier vind u meer praktische informatie over trouwen op een kasteel. Zo kan u al de nodige voorbereidingen treffen om de bruiloft te organiseren waar u altijd al van gedroomd hebt.