Thermosteen gevelbekleding met steenstrips: wat is dat?

Thermosteen gevelbekleding met steenstrips wordt in Nederland, maar ook in Luxemburg en België veel gebruikt in de gevelisolatie en in de gevelafwerking. Heeft u al van deze gevelbekleding gehoord? Het is duurzaam én het integreert stenen en isolatie in één systeem. Thermosteen gevelbekleding is gemaakt van de beste materialen en het is licht van gewicht, waardoor maximale isolatie en een mooie uitstraling wordt gerealiseerd. Een aanpassing van fundatie is bijna nooit nodig! Natuurlijk wilt u deze gevelbekleding met steenstrips wel laten leveren door een echte specialist. Isoklinker Nederland is sinds 1999 leverancier van Thermosteen. Deze specialist kan u dan ook altijd helpen.

Besparen op uw stookkosten? Kies voor gevelbekleding met steenstrips!

Te veel betalen voor uw energie wilt u natuurlijk niet. Isoleer daarom uw woning met bijvoorbeeld gevelbekleding met steenstrips. Dit heeft namelijk als voordeel dat het uw woning beschermt tegen weersinvloeden en omgevingsfactoren, maar ook tegen kou en warmte. Zo ontsnapt warme lucht in de winter minder snel uit uw woning en blijft koelte in de zomer juist langer hangen. Op die manier hoeft u minder te stoken en verbruikt u dus minder energie. De installatie van gevelbekleding met steenstrips van bijvoorbeeld Isoklinker Nederland is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens zeer goed voor de portemonnee!

Ruime mogelijkheden omtrent gevelbekleding met steenstrips bij de specialist

Er zijn diverse soorten gevelbekleding met steenstrips. Denk bijvoorbeeld aan het Fugenleitensysteem of het vaste platen systeem. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, biedt beide systemen aan. Ook kunt u kiezen voor een verscheidenheid aan kleuren en oppervlaktestructuren als het gaat om de stenen. De stenen hebben allemaal het uiterlijk van een volle traditionele baksteen, maar hebben de eigenschappen van een volle keramische steen. Daarom hebben ze een zeer lage vochtopname, hoge kleurstabiliteit en absolute vorstbestendigheid. Hierdoor kunt u uw woning beschermen tegen omgevingsfactoren zoals lawaai en behoudt het oppervlak altijd zijn unieke uitstraling en mooie kleur.