Staat de functie als ‘medewerker melkveehouderij gezocht’ nog steeds open?

Heeft u een tijd geleden een vacature online geplaatst met als kop ‘medewerker melkveehouderij gezocht’? Maar heeft u nog niemand kunnen vinden? Het kan lastig zijn om een dergelijke vacature ingevuld te krijgen. Het gaat immers om een behoorlijk specifieke branche en zelf heeft u het natuurlijk hartstikke druk met uw corebusiness. Schakel daarom een specialist in op het gebied van uitzenden en detacheren in de melkveehouderij. Een specialist als Sterwerk. Dankzij een jarenlange ervaring heeft dit bureau een uitgebreid netwerk opgebouwd met klanten én kandidaten met als doel de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Ondertussen kunt u gewoon verder met uw dagelijkse werkzaamheden binnen het bedrijf.

Medewerker voor uw melkveehouderij gezocht, maar niemand kunnen vinden? Schakel een specialist in!

U heeft al lange tijd gezocht naar een geschikte medewerker voor in uw melkveehouderij. Helaas heeft u nog niemand kunnen vinden. Erg vervelend! Zeker omdat het werk niet stil blijft staan. Op melkveehouderijen worden vaak al lange dagen gemaakt en daarnaast komt u ook nog eens handen te kort. Dan houdt u niet veel tijd over om ook nog eens op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers. In dat geval kunt u gelukkig wel rekenen op de professionele dienstverlening het gespecialiseerde uitzendbureau Sterwerk. Dit bureau heeft zich gespecialiseerd in het matchen van personeel en opdrachtgevers in de melkveehouderij sector en zorgt ervoor dat u de hulp krijgt die u nodig heeft!

Medewerker melkveehouderij gezocht voor piekperioden? De uitzendspecialist helpt u verder

In zowel de melkveehouderij- als geitensector zijn jaarlijks piek- en dal perioden. Met name in de tijd dat kalveren en geiten worden geboren, heeft u uw handen vol. Overvol zelfs, en u kunt best wat hulp gebruiken bij het uitvoeren van de werkzaamheden. In deze piekperioden kunt u voor extra arbeidskrachten dan ook terecht bij Sterwerk. Bij dit uitzend- en detacheringsbureau kunt u een vacature openzetten als er een medewerker bij uw melkveehouderij wordt gezocht. De ervaren intercedenten van Sterwerk gaan dan voor u op zoek naar geschikte kandidaten. Uiteindelijk bepaald u altijd zelf wat u de beste match vindt.