Pistonmachines en ander espressoapparatuur bij de specialist: reparatie, verkoop en onderhoud

U kunt bij een specialist op het gebied van espressoapparatuur terecht voor het kopen van uw nieuwe pistonmachines. Dit is echter bij lange na niet alles wat u kunt verwachten van deze specialist: ook voor onderhoud en reparatie aan uw pistonmachines staan ze voor u klaar. KoffieSnel.nl is zo’n espressoservice die voor u klaar staat met uitgebreide dienstverlening. Zo heeft u ruime keuze aan verschillende merken pistonmachines, maar kunt u ook diverse volautomaten aanschaffen. Omdat deze apparatuur om regelmatig onderhoud vraagt, kunt u bij de specialist ook een onderhoudscontract afsluiten, waarmee een lange levensduur en een fris gebruik van de apparatuur wordt behouden. Treedt er een defect op? Dan stuurt de specialist een monteur om dit op te lossen. Voor reparatie, onderhoud en verkoop van espressoapparatuur bent u bij de specialist dus aan het juiste adres.

Defect aan pistonmachines? Binnen 24 uur verholpen met de service van de specialist!

Heeft u het weleens meegemaakt? ’s Morgens wilt u lekker genieten van een heerlijk kopje espresso om uw dag goed te beginnen. Helaas is het zo’n dag dat alles tegenzit: uw espressomachine werkt niet meer. Hoe fijn is het wanneer bij een defect aan pistonmachines direct een monteur op de stoep staat? Schakel daarom ook altijd een specialist in! KoffieSnel.nl, espressoservicebedrijf, levert u niet alleen de beste pistonmachines en volautomaten, maar zorgt er ook voor dat u in geval van defect snel weer gebruik kunt maken van uw espressoapparatuur. De ervaren monteurs werken verspreid door het hele land, waardoor ze altijd binnen 24 uur storingen en defecten aan uw espressomachines kunnen oplossen. Dit geldt ook voor weekenden! U hoeft dus nooit zonder een heerlijke, sterke kop espresso te zitten; dat is de service van de specialist.

Onderhoudscontract voor espressoapparatuur, zoals pistonmachines, afsluiten bij specialist

Heeft u thuis of bij uw horecaorganisatie één of meerdere pistonmachines? Dan is de kans groot dat u wel heeft ervaren dat deze machines regelmatig een onderhoudsbeurt moeten ondergaan. onderhoud is dan ook het halve werk; het zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk van uw espressoapparatuur kunt blijven genieten. Bij een specialist in espressoapparatuur, zoals KoffieSnel.nl Espressoservice, kunt u diverse onderhoudscontracten afsluiten. Dit maakt regelmatig onderhoud zeer gemakkelijk. De specialist biedt dan ook verschillende contracten voor onderhoud aan pistonmachines aan, zoals een standaard contract, een standaard plus contract of een all-in onderhoudscontract. U bent dan bijvoorbeeld verzekerd van een snelle oplossing in geval van storing, het gebruik van een leenmachine bij calamiteit en onderdelen ter vervanging op voorraad bij een defect.