IMPULSSELECT
Image default
Gezondheid

Ooglidcorrectie en de bijbehorende kosten.

Het komt vaak genoeg voor dat mensen in de spiegel kijken en dat zij zich niet kunnen identificeren met hoe zij zich werkelijk voelen. Dit kan mede komen door de huid dat boven het oog zit wat slapper begint te raken in de loop der jaren, met als gevolg dat de oogleden over het oog komen te vallen. Het verslappen van de huid boven het ooglid is een natuurlijk proces van veroudering.

Een kleine ingreep, zoals een ooglidcorrectie kan al voor verbetering zorgen. Het is vaak een klein verschil waardoor het anderen niet opvalt dat je een ingreep hebt ondergaan. De ooglidcorrectie kosten over het algemeen rond de €650,-, met als gevolg dat je weer jong door het leven kunt gaan.

Heb ik recht op een ooglidcorrectie vergoeding met een basisverzekering? Het antwoord hierop is nee, de meeste basisverzekeringen vergoeden nagenoeg nooit een ooglidcorrectie. Echter kunnen mensen met een aanvullende verzekering in sommige gevallen wel recht krijgen op een vergoeding.

Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat je er weer stukken jonger uit begint te zien. Als de uitstortingen zijn verdwenen is het resultaat meteen zichtbaar. FACE land zorgt ervoor dat er foto’s gemaakt zullen worden zodat de cliënt meteen het resultaat kan zien. Klanten die deze ingreep al hebben ondergaan zijn uiterst tevreden met deze behandeling. Deze cliënten zijn niet alleen tevreden over de ingreep maar ook over de informatie voorziening die zij hebben gekregen van FACE land.

Artsen die deze correcties uitvoeren zijn allemaal erkend chirurg. Een van de artsen van FACE land is Dr. Thanya Tha-In. Zij is sinds 2014 erkend chirurg. Dr. Thanya Tha In is sinds 2010 al verbonden aan de klinieken van Injectable. Zij is zeer vaardig in het veranderen en corrigeren van het huid boven het ooglid. De wens van de klant staat altijd centraal bij haar, de correctie wordt exact zo uitgevoerd hoe de cliënt het graag zou willen zijn. Vooraf wordt er door middel van een intake gesprek altijd duidelijk besproken wat de klant precies verwacht en hoe de chirurg dit denkt effectief aan te pakken.

http://faceland.nl/