Ontdek de voordelen van zelf een PU gietvloer aanleggen

Wilt u zelf een PU gietvloer aanbrengen in uw huis of magazijn? Dan komt wat professionele hulp vast van pas. Reken daarom op het advies van Decochip. Decochip vertelt u nauwkeurig hoe u eenvoudig en snel uw PU gietvloer of epoxy gietvloer aanbrengt. Naast dat u met het grootste gemak de vloeren zelf aanpakt, krijgt u professionele ondersteuning als u er even niet uitkomt. Maar er is meer. Zo kunt u rekenen op scherpe prijzen en snelle levering, waardoor u zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met uw project. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal, kunt u het aanbrengen van een epoxy of PU gietvloer eenvoudig zelf doen. Op die manier krijgt u een prachtig resultaat voor in huis. Wist u dat het materiaal daarnaast ook uitermate geschikt is voor industrieën? Om welke reden u ook kiest voor een gietvloer, Bij Decochip bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Met een PU gietvloer kiest u voor een naadloos resultaat

Heeft u besloten een PU gietvloer aan te brengen thuis of in uw bedrijf? Dan krijgt u een vloer van hoge kwaliteit met een prachtige uitstraling. Doordat de PU gietvloer over de bestaande ondergrond wordt aangebracht, krijgt u een naadloos resultaat. Een professioneel bedrijf zoals Decochip helpt u daarbij. Het voordeel van de kunststof gietvloer is dat het niet scheurt en eenvoudig te onderhouden is. Of u nu kinderen, huisdieren of vaak visite heeft: uw PU gietvloer zal er gegarandeerd prachtig uit blijven zien. En wat het grootste voordeel is van het materiaal? Het aanbrengen van een gietvloer kunt u eenvoudig zelf doen. De professionals leggen u stap voor stap uit hoe u het mooiste resultaat in huis krijgt en bieden u verschillende soorten afwerkingsproducten.

Een PU gietvloer zelf doen? De specialist legt u uit hoe

Wist u dat u het aanbrengen van een PU gietvloer best eenvoudig is en dat u dit ook zelf kunt doen? Met wat hulp van de specialist krijgt u binnen een handomdraai een prachtige vloer in huis. Decochip heeft voor u de vloer die flexibel is en niet scheurt. Kies uit een gietvloer m² pakket of ga voor een PU gietvloer per blik. Pak uw oude vloer grondig aan en krijg er een geluiddempend resultaat voor terug dat zo goed als vrij van onderhoud is. Wilt u toch wat extra tips ontvangen als u de PU gietvloer zelf gaat doen? Dan kunt u bij Decochip een gratis workshop volgen. Op die manier komt u er zelf achter hoe eenvoudig het aanbrengen van een PU gietvloer is.