IMPULSSELECT
Image default
Dienstverlening

Maatwerk database nodig

Wij hebben binnen ons bedrijf een grote behoefte aan een maatwerk database en daarom hebben wij een FileMaker ontwikkelaar nodig. Wij hebben namelijk behoefte aan een betere organisatie binnen het bedrijf omdat wij vanwege een tekort veel dingen vergeten of niet kunnen opslaan omdat wij een database missen. Wij hebben een FileMaker ontwikkelaar nodig daarvoor. Nu ben ik gaan zoeken naar een bedrijf wat ons kan helpen maar wij weten niet of daar eigenlijk wel iets voor is. Daarom zijn we maar even rustig gaan kijken en hebben we partners van ons gesproken die het wel hebben. Wij hebben een bedrijf als aanrader gekregen maar toch willen we even verder zoeken.

Zoeken naar een FileMaker ontwikkelaar

Ik ben gaan zoeken naar een FileMaker ontwikkelaar en kwam toch al snel uit bij het bedrijf dat ons ook werd aangeraden. Natuurlijk hebben we nog even verder gekeken maar we kwamen uiteindelijk toch uit bij De FM Ontwikkelaar. Wij hebben ons bedrijf in Lunteren en daar zit De FM Ontwikkelaar toevallig ook! Wij hebben contact met hen gezocht en gezegd dat wij met redelijk wat spoed een maatwerk database nodig hebben en dat we hen zeer geschikt vonden als onze FileMaker ontwikkelaar. Zij willen voor ons zo’n database maken en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Het maakt ons niet uit wat het kost als het maar goed gebeurd.

De FM Ontwikkelaar

Als onze FileMaker ontwikkelaar heb ik voor De FM Ontwikkelaar gekozen als bedrijf. Zij maken voor ons de maatwerk database die wij nodig hebben zodat wij een betere organisatie hebben binnen ons bedrijf en wij normaal te werk kunnen gaan zonder ook maar dingen te hoeven vergeten of iets dergelijks. Alles is vlot en perfect verlopen en daarom zullen wij dit bedrijf ook zeker aanraden als uw FileMaker ontwikkelaar! Kijk voor meer informatie op www.defmontwikkelaar.nl.