IMPULSSELECT
Image default
Beauty en verzorging

Los uw huidproblemen op met carboxytherapie

Het principe dat ten grondslag ligt aan schoonheidsbehandelingen is terug te voeren tot de vroegste beschavingen. In feite werden schoonheidsbehandelingen tegelijkertijd uitgevoerd door zowel de oude Griekse als de Egyptische beschavingen. Archeologen hebben bewijs gevonden dat het gebruik van huidcrèmes en oliebehandelingen populair was in deze periodes. Er zijn ook aanwijzingen dat zowel vrouwen als mannen cosmetica gebruikten in deze periode. De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat schoonheidsbehandelingen veel grondiger zijn dan ze denken. Dit specifieke type verzorging gaat verder dan het aanbrengen van make-up en de verzorging van de nagels, hoewel het beide kan omvatten. Ontharen, gezichtsbehandelingen, hotstone, pedicures, bruinen en oliemassages, wimperextensions en wenkbrauwverf zijn nu allemaal beschikbaar als schoonheidstherapie en Huidtherapie Den Haag bij de meeste huidklinieken. Tegenwoordig zijn er zoveel methoden om je uiterlijk te verbeteren. Bijvoorbeeld carboxytherapie die wordt gedaan om het uiterlijk van uw huid te verbeteren.

Carboxytherapie

Bij carboxytherapie wordt kooldioxide in het onderhuidse weefsel geïnjecteerd met behulp van een mct-injector. Het is een niet-operatieve behandeling die garandeert dat het te behandelen gebied een verhoogde hoeveelheid zuurstof krijgt. Hierdoor zal de huid sneller regenereren en worden ook de lichaamsfuncties versneld. Striae, wallen/donkerheid onder en/of boven de ogen, cellulitis, kleine rimpels en lijntjes, verbetering van de algehele huidconditie, nieuwe littekens en littekens na borstvergroting of tepelcorrectie worden allemaal met deze aanpak behandeld. De methode is niet alleen effectief, maar ook voordelig om carboxytherapie te ondergaan, aangezien u uw normale activiteiten onmiddellijk na de behandeling kunt hervatten. Complicaties en negatieve effecten zijn in deze situatie zeer onwaarschijnlijk.

Voor en na de behandeling

Voordat u met carboxytherapie kunt beginnen, dient u eerst een intake huidanalyse af te ronden en foto’s te laten maken. Deze worden gebruikt om de therapie-uitkomsten in kaart te brengen. Op basis van het besproken behandeldoel wordt samen een behandelplan opgesteld. Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gewassen en gedesinfecteerd. Het duurt ongeveer 15 tot 30 minuten om de therapie te voltooien. De meeste consumenten vinden de therapie niet pijnlijk, maar kan in sommige omstandigheden gevoelig zijn. Gedurende een korte tijd na de behandeling kunt u last krijgen van zwelling, roodheid en pijn. Dit gaat normaal gesproken binnen een dag of twee over. Af en toe zal zich een blauwe plek of een kleine blauwe plek vormen op de injectieplaats. Ook dit verdwijnt na een paar dagen.