In de showroom van de specialist krijgt u een goed interieuradvies voor een landelijke stijl in huis

Wilt u interieuradvies voor een landelijke stijl in huis? In de showroom staan de ervaren specialisten bij Chopard Interieur voor u klaar. Dit bedrijf is gevestigd in een oud, negentiende-eeuws pand in het hart van het charmante winkeldorp. In de showroom vindt u een uitgebreide collectie meubelen, exclusieve interieurstoffen en woonaccessoires. Zo vindt u altijd iets dat past bij de landelijke en warme sfeer van uw woonkamer. Al meer dan 25 jaar richt Chopard Interieur de mooiste huizen van Nederland en het buitenland in. Bezoek de showroom voor een persoonlijk gesprek en bespreek uw woonwensen.

Doe inspiratie op en krijg interieuradvies voor een landelijke stijl

Uw interieur is na vele jaren wel aan vervanging toe. Chopard Interieur is dan een goede inspirator en u krijgt er gedegen advies. De showroom geeft u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw interieur. Wilt u een nieuwe bank, een gestreepte fauteuil of een op maat gemaakte eettafel? Bij de specialist slaagt u zeker voor nieuwe meubels. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u altijd iets vindt dat bij u en uw woning past. Liever uw meubels een tweede leven geven? Ook dit is mogelijk bij Chopard Interieur. U kunt uw meubels laten herstofferen. Dit gebeurt altijd door een deskundige stoffeerder en met exclusieve interieurstoffen.

De specialist verzorgt interieuradvies voor een landelijke stijl

U wilt wel eens wat anders met uw meubelen. Bijvoorbeeld een nieuwe kast, een nieuw dressoir of nieuwe tafels. Echter, het is lastig om te bepalen of een nieuwe aankoop bij uw huidige interieur past. De specialist helpt u hierbij. Met een uitstekende service en jarenlange ervaring weet Chopard Interieur u altijd het juiste advies te geven. Wilt u bijvoorbeeld interieuradvies over producten die een landelijke stijl creëren in uw huis? Met exclusieve interieurstoffen, prachtige meubelen en eigentijdse vloerkleden vindt deze specialist altijd wat bij u past. In de showroom vindt u oude en natuurlijke materialen, die zorgen voor een warme sfeer in uw huis!