Hulp bij het inbouwen van scheepsmotoren die het beste bij uw vaartuig passen

Een zeeschip heeft enorme motoren nodig. Logisch ook want zeeschepen zijn zelf ook enorm! En omdat ze moeten werken in een corrosieve, zoute omgeving heeft u scheepsmotoren van uitstekende kwaliteit nodig. Deze specialist is al jaren dé specialist op het gebied van scheepsmotoren en voorziet in zowel de levering als inbouw van de nieuwe motor. Het inbouwen wordt gedaan door ervaren gediplomeerde monteurs die al vele jaren meedraaien in de scheepsvaartbranche. Heeft u al een schip? Deze specialist schakelt u ook in voor de revisie van uw scheepsmotoren. Hierbij wordt de levensduur van uw bestaande scheepsvaartmotor aanzienlijk verlengt en blijft de fundatie intact.

Vervang uw scheepsmotoren of kies voor revisie

Een scheepsmotor reviseren betekent dat de motor uit elkaar gehaald, grondig gereinigd, en opnieuw gesmeerd wordt. U heeft twee opties: revisie of vervanging. Bij revisie worden de scheepsmotoren uitgebreid onderzocht waarna een offerte wordt opgemaakt om de defecte onderdelen te vervangen. Hierdoor geeft u de motor van uw schip een langere levensduur. Dit is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe motor en u behoudt de fundatie. Echter met een van de nieuwe scheepsmotoren die Olthof levert bent u verzekerd van optimale kracht en de laatste innovaties op het gebied van scheepsmotoren. Olthof adviseert u deskundig over de beste keuze in uw situatie.

Scheepsmotoren van hoge kwaliteit geleverd door een specialist

Wist u dat scheepsmotoren behoorlijk in kwaliteit kunnen verschillen? U heeft dus behoorlijk wat te kiezen. Tijd om wat informatie in te winnen. Bij een specialistische leverancier als Olthof bent u verzekerd van scheepsmotoren van de hoogste kwaliteit. U kunt er terecht voor de inbouw, revisie en de reparatie van uw scheepsmotoren. Zij werken met gediplomeerde monteurs met jarenlange ervaring waardoor de kwaliteit van de verschillende diensten gegarandeerd blijft. Dit allemaal doen zij wereldwijd tegen een aantrekkelijk tarief. U betaalt hierdoor nooit teveel voor de inbouw, revisie of reparatie van uw scheepsmotoren.