Houd rekening met milieu en kies voor duurzame neon verlichting!

Door te kiezen voor duurzame neon verlichting draag u een steentje bij aan een beter milieu. De energie die nodig is voor deze verlichting kan opgewekt worden door windturbines, zonnecollectoren en andere groene alternatieven. Als klant levert u dat een besparing tot maar liefst 70% op. Bij neonreclame denken veel ondernemers aan energie slurpende en een beetje kitschy gevelreclame. Niets is echter minder waar. Neon verlichting kan op een zeer stijlvolle manier worden gebruikt om het accent te leggen op uw bedrijf(snaam). Als u daarbij kiest voor een innovatieve partner als 3TAC, bent u ook verzekerd van een origineel ontwerp dat bij de uitstraling van uw bedrijf past. Bovendien wordt de energie, welke gebruikt wordt voor de neon verlichting, op milieuvriendelijke wijze opgewekt door zonnecollectoren, windturbines en andere groene alternatieven.

Neon verlichting voor zowel buiten als binnen

U kunt u bedrijfspand zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant mooi aankleden. Aan de buitenkant kunt u dat bijvoorbeeld doen met neon verlichting. 3TAC is een bedrijf waar u terecht kunt voor het aankleden van uw zaak. Daarmee biedt u uw klandizie een unieke en aansprekende omgeving en bovendien een gevoel van luxe oproept. In overleg wordt de intensiteit en de kleuren van de neon verlichting bepaald. Heeft u bijvoorbeeld een logo? Dan kunt u dat terug laten komen in de verlichting van uw pand.

Lichtreclame met neon verlichting voor een aantrekkelijke prijs

Door 3TAC in te schakelen voor uw neon verlichting, weet u zeker dat u op zult vallen. Dat is de zekerheid die deze specialist u biedt. Onze steden lichten steeds meer op. ’s Avonds levert dat natuurlijk een schitterend beeld op, maar er zit natuurlijk vooral een commercieel doel achter. Lichtreclame met neon verlichting wordt door veel bedrijven gebruikt om hun bedrijfsnaam meer bekendheid te geven en hun bedrijf bijna letterlijk in de spotlights te zetten. Als u ook gebruik wilt maken van deze manier van promoten, dan zult u er wel voor moeten zorgen dat u met uw hoofd boven het maaiveld uitsteekt. Daarvoor heeft u een bedrijf als 3TAC nodig.