IMPULSSELECT
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop December Kreeft – Leeuw en Maagd

Door iedere maand jouw horoscoop te lezen kun je je voorbereiden op wat er de komende maand gaat gebeuren. Wat voorspelt de stand van de planeten deze maand voor de sterrenbeelden op het gebied van liefde, werk en gezondheid?

Horoscoop Kreeft

Inspirerende oplossingen en onthullingen wachten op gewoonten, gezondheid, werk en routines. Een zonsverduistering op de 4e verschuift je aandacht naar verbeteringen die voor elk nodig zijn. U wordt aangemoedigd om meer zelfzorg toe te passen, en het kan uw houding ten opzichte van een gezondere levensstijl zijn die ten goede verandert. Als iets op het werk je te routineus is geworden, kan de Eclipse je ertoe aanzetten een stap in een nieuwe richting te zetten waar je dankbaar voor zult zijn.

Liefde

Liefdesplaneet Venus en horoscoop Kreeft beïnvloedt partnerschappen en verplichtingen. Maar op de 19e gaat Venus achteruit tot eind januari. Dus je wordt aangemoedigd om het rustiger aan te doen en na te denken over wat je momenteel ervaart – en als er meer is dat je zou willen toevoegen aan je gepassioneerde bucketlist! Als vooruitgang wordt belemmerd door sterke gevoelens voor iemand uit je verleden, kan dit een moment zijn waarop je eindelijk tot een einde komt.

Horoscoop Leeuw

We horen mensen praten over het ontdekken van hun ‘roeping’ in het leven. We weten ook dat veel mensen elke dag uit bed komen om iets niet-inspirerends qua carrière te doen. Nu Venus van 19 tot 29 januari achteruit beweegt, verschuift de focus naar je huidige professionele traject en hoe bevredigend het is – of niet. Een verandering kan betekenen dat sterrenbeeld Leeuw vanaf nul weer begint. Maar als je je professioneel meer geïnspireerd en gemotiveerd voelt, onthoud dan dat als je nergens op mikt, je het zult raken.

Liefde

December begint met een zonsverduistering die ware liefde, oprechte expressie en kinderen belicht. Als het krijgen van een baby hoog op je agenda heeft gestaan, kan er positief nieuws komen. Er kan ook een welkome ontwikkeling zijn met betrekking tot een kind. De Eclipse markeert het begin van nieuwe mogelijkheden om uit te drukken wat er in je hart is. Als je iets tegen iemand wilde zeggen maar redenen hebt bedacht om dat niet te doen, dan kunnen gedachten en gevoelens al snel naar buiten komen.

Horoscoop Maagd

Als er recentelijk gerommel is geweest in jullie thuiswereld, dan zou een zonsverduistering op de 4e een verschuiving of sluiting kunnen brengen. Je zou van woonplaats kunnen veranderen of ergens anders blijvend wortel kunnen schieten. Ook binnen het gezin van horoscoop Maagd kan er een ontwikkeling zijn die aandacht behoeft. Maar probeer niet alle aandacht te besteden aan huis- of familiegerelateerde zaken. Er zijn mogelijkheden om oprechte genegenheid en steun te ervaren die zeker de moeite waard zijn om te accepteren en te omarmen.

Liefde

Twee belangrijke ontwikkelingen hebben deze maand invloed op je liefdesleven. De eerste heeft betrekking op liefdesplaneet, Venus, die ware liefde en oprechte expressie beïnvloedt, teruggaand van 19 tot 29 januari. Dit belooft een reflectieperiode om je te helpen beoordelen hoe tevreden je bent met je huidige liefdeslevenstraject. Dan, op de 28e, beïnvloedt de genereuze en optimistische Jupiter het grootste deel van volgend jaar partnerschappen en één-op-één relaties. Gelukkig verliefd? Zeker weten!

Bron:
Zodiac Horoscoop