IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Hoe kun je paddo’s kweken?

Paddo’s zijn een vorm van Psychedelische middelen. Je kunt deze in de smartshop of online kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om ze zelf te kweken. De eerste keren zal het lastig zijn, omdat je niet precies weet hoe het moet. Maar na een tijdje zal je er steeds beter in worden. 

 

Wat zit er in de kit?

Als je voor het eerst paddo’s gaat kweken, weet je waarschijnlijk nog niet welke kweek set je het fijnste vindt om mee te werken. Om te beginnen moet je dus een kweek set uitkiezen. Als je een kweek set hebt besteld online of hebt gekocht in de smartshop, is het tijd om aan de slag te gaan. Je hebt een plastic zak en een plastic bak met daarin gekoloniseerd substraat. Dit substraat is het groeimiddel en bevat de voedingsstoffen voor de paddenstoelen. Zonder dit middel gaan de paddenstoelen dus niet groeien. 

 

Wat hebben de paddenstoelen nodig?

Om de paddenstoelen zo goed mogelijk te laten groeien, hebben ze genoeg lucht, warmte en water nodig. Dit moet heel nauwkeurig gebeuren, want de paddenstoelen groeien alleen onder optimale omstandigheden. De groeien het beste in een warme, vochtige omgeving waar ze veel frisse lucht krijgen. Als je paddo’s gaat kweken, is het dus belangrijk dat je eerst een ruimte hebt waar deze omstandigheden optimaal zijn. Als het nergens in huis warm genoeg is, kun je een warmte mat aanschaffen. Je kunt de paddo’s daar bovenop zetten. Het voordeel aan een warmte mat, is dat de tempratuur constant blijft. 

 

Ga aan de slag!

Nu je weet wat de paddo’s nodig hebben om goed te kunnen groeien, kun je aan de slag. Schaf eerst een kweek set aan en maak daarna een ruimte met de optimale groeiomstandigheden. Wil je online een kweek set aanschaffen? Neem dan een kijkje op de website van 24 high. Deze partij heeft een groot aanbod aan paddo’s, mushrooms en truffels. 

 

https://www.24high.nl/