IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Het voordeel van een prullenbak

Waar laat ik mijn afval? Die vraag komt altijd boven als iemand ergens anders dan thuis is. Of dat nu op kantoor is, in uw hotelkamer of uw eetgelegenheid is. Maak het u en uw gasten zo makkelijk mogelijk om afval weg te gooien. Want de ene prullenbak is de andere niet. Er is veel keuze. Welke prullenbak is de beste? Dat hangt van uw situatie af. Hotel supplies zoals een prullenbak kunt u bij een facilitaire groothandel kopen.

De plaatsing

Als eerste is het belangrijk om te weten waar de prullenbak komt te staan. Is dit in de badkamer van uw bed and breakfast of naast het bureau op de hotelkamer? Want waar de prullenbak naast het bureau ook wel een prullenbak zonder deksel kan zijn, is het in de badkamer verstandiger om voor een prullenbak met deksel te gaan. Om geurtjes van bijvoorbeeld maandverband tegen te gaan. Behalve staande bakken zijn er ook prullenbakken voor de horeca die opgehangen kunnen worden. Dit is ideaal voor de toiletruimtes. Ook zijn er inbouwprullenbakken. En zelfs vlamdovende prullenbakken.

Bij de keuze voor de prullenbak kunt u kijken naar de inrichting van uw hotelkamer of sanitaire ruimte. Past hier juist een strakke rechthoekige metalen design prullenbak bij? Een hoge ronde prullenbak? Of een wat klassieker model? Er zijn verschillende materialen zoals RVS, chroom, kunststof of riet.

Verschillende maten

Prullenbakken zijn er in verschillende maten. De maat wordt in liters aangegeven. Er zijn bijvoorbeeld prullenbakken van 5,10,30,40 of 60 liter. Zo kunt u ook makkelijk de juiste zak kiezen. Tip: Gebruik het ‘Afvalmaatje” voor de juiste maat afvalzak.

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak voor zowel de gasten als de schoonmakers is erg belangrijk. Let er dus op hoe makkelijk de prullenbak schoon te maken is. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden: drukdeksel, sensor of voetpedaal.

Duurzaam

Voor een duurzame keuze kunt u meteen kiezen voor een prullenbak met 2 of 3 vakken. Dan kunnen uw gasten meteen het afval scheiden. Komen er veel kinderen bij uw eetgelegenheid of attractie? Dan is het verstandig om naast een prullenbak ook te zorgen voor een luieremmer.

 

https://facilitytradegroup.nl