IMPULSSELECT
Image default
Woning en Tuin

Het interieur veranderen

Het interieur van het huis veranderen kan heel duur zijn of juist heel goedkoop. Het ligt er net aan wat je wil en of je alles nieuw wil kopen.

 

Goedkoop of duur

 

Je kan het interieur heel goedkoop veranderen door meubels tweedehands te kopen, zoals kasten, tafel, en stoelen. Deze zijn vaak gebruikt ook in hele mooie conditie en worden vaak zelfs door antiekjagers gekocht en voor veel duurder doorverkocht. Je kan ook alles nieuwe gaan kopen, maar dit zal een stuk duurder worden. Als je echt een trendy look wil, zal je toch voor deze optie moeten gaan, want anno 2014 is het interieur design drastisch verandert.

 

Trendy interieur

 

Voor trendy interieur zal je toch wat geld moeten neertellen, tenzij bij de IKEA gaat winkelen, waar alles op elkaar lijkt. Voor de laatste designs en nieuwste woonmode, zal je toch echt de interieur en huis winkels moeten bezoeken. In Rotterdam is er een hele grote winkelcentrum, dat zich hierop richt en je zal dan ook de meest trendy interieur vinden. De winkel centrum heet Alexandrium en is een van de grootste in Nederland. Je zal dan ook zeker vinden waar je op zoek bent, al zal dit niet echt heel goedkoop zijn.

http://modernwoonblog.nl/