IMPULSSELECT
Image default
Muziek

Google Play All Access

Google biedt All Access
Met All Access laat google zien meer te zijn dan alleen een zoekmachine. De muziekdienst heeft veel positieve kanten. Zo is er goed nieuws voor wie advertenties wil ontwijken. All Access is van begin tot eind reclamevrij. Ook is de muziekdienst voor iedereen die maar wil toegankelijk. Dit betekent dat vele mensen kunnen genieten van miljoenen nummers. Verder kunnen gebruikers de muziek van All Access toevoegen aan hun huidige verzameling van nummers. Favoriete muziek met nieuwe pareltjes samenbrengen levert een fantastische combinatie van muziek op. Dat belooft urenlang luisterplezier met verschillende genres. Wie aan All Access twijfelt heeft de optie om eerst voor een proefabonnement te kiezen en daarna verder te beslissen.

Blik op de concurrentie
Het nadeel van Spotify zijn de reclames die steeds voorbij komen. Zo levert deze muziekdienst zijn geld op. De vraag is of de klant hier op zit te wachten. Zeker nu All Access er is zonder de advertenties. Spotify biedt de kans om onder de reclamepraatjes uit te komen. Daar moet de luisteraar wel voor betalen, dus het is aan hem om dat wel of niet te doen. Van concurrent iTunes is een ander gevaar bekend. Deze muziekdienst lijkt simpel, handig en zijn plekje veroverd te hebben. Toch is ook iTunes niet waterdicht. Profiteurs kunnen de muziek via Limewire verspreiden en zo flink misbruik maken van de situatie. Met dit programma is het mogelijk om bestanden te delen. Wel moet gezegd worden dat iTunes hier een passend antwoord heeft om dit te bestrijden. Via een makkelijk onderzoek kan ontdekt worden wie de muziek verspreidt. Wie dan nog niet voor iTunes kiest komt bij Deezer uit. Reken dan wel op een aantal zaken. Het is niet mogelijk om de muziek af te spelen zonder pauzes. Crossfading kan alleen via de mixtafel van Deezer. Dit betekent dat de overgang tussen twee stukken geluid anders niet geleidelijk zal gaan. Ook is er alleen een webplayer en geen losse desktopapplicatie.

Google Play gift card online kopen 
Deze kaart is een speciale cadeaukaart. Hier wordt een bepaald tegoed op gezet voor de gelukkige ontvanger. De kaart kan gebruikt worden voor het kopen van apps, games en muziek natuurlijk! Ze zijn verkrijgbaar in 15, 25 en 50 euro. Om er gebruik van te maken krijgt de koper een code toegestuurd via de e-mail. Die code kan dan weer ingevoerd worden in de Play Store van google. Laat het game- en muziekplezier maar beginnen!

http://123googleplaygiftcard.nl/