IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

Geef jouw kind een kijkje in het leven van een volwassenen

Je kunt jouw kind verschillende soorten speelgoed geven om een kijkje te nemen in het leven van een volwassenen. Door een kind te laten spelen in een keuken of een winkeltje kan een kind zich al helemaal inleven hoe het straks gaat zijn als hij of zij ouder is. Hoe is het om in een kledingwinkel te werken of hoe is het om een echte chef-kok te zijn. Maar er zijn nog genoeg andere soorten speelgoed waar jouw kind van kan genieten. In deze blog geven wij jou drie tips hoe jij jouw kind een kijkje kan laten nemen in het leven van een volwassenen.

 

Keuken

 

Een speelgoed keuken is dan misschien wel geen echt keuken, toch kun je jouw kind alvast wat dingen leren voor in de toekomst. In een speelgoed keuken kunnen kinderen hun favoriete gerechten maken, zoals: patat, pizza of een pannenkoek, noem het maar op. Het leuke aan een speelgoed keuken is, is dat je er ook accessoires bij kunt kopen zoals een pan, een mini deegroller of een magnetron, maar ook kleding voor in de keuken, zoals een short en een koksmuts. Hoe leuk is het om samen met vriendjes en vriendinnetjes samen jullie favoriete gerechten te maken als een echte chef-kok. 

 

Speelhuis

 

Bij de houtenspeelgoed-shop kun je op zoek gaan naar een leuk speelgoed huisje. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit een dierenarts, een ijswinkel, een restaurant en een supermarkt. Laat jouw kind het gevoel krijgen dat hij of zij in één van deze winkels mag werken door een speelgoed huisje te kopen. Bij een supermarkt huisje kun je verschillende producten krijgen die jouw kind nodig heeft in het dagelijks leven, denk bijvoorbeeld aan brood, melk maar ook lekkere snoepjes. De supermarkt bevat een echte kassa waar jouw vriendjes en vriendinnetjes langs kunnen komen om boodschappen te betalen.

 

Speelgoed geld

 

Om jouw kind al vroeg te laten leren wat geld inhoudt kun je een speelgoed kassa aanschaffen met nep geld. Vaak beginnen kinderen op de basisschool al met rekenen en tellen met hun vingers en speelgoed geld. Om hier thuis ook mee te kunnen oefenen kun je jouw kind een winkeltje cadeau geven waar je met speelgoed geld kunt betalen.