IMPULSSELECT
Image default
Auto’s en Motoren

Een Sloopauto is nog wel wat waard

Dat een Sloopauto nog best wat waard kan zijn verraste me wel enigszins. Omdat mijn auto naar de Sloperij moest, heb ik gezocht op internet naar een goede Autosloperij in Den Haag. Ik kwam uit bij het bedrijf Sloop Service Nedederland.

Waarde Sloopauto

Er zijn zoveel Sloperijen te vinden op internet, dat je uiteindelijk er maar eentje uitkiest waarvan je denkt dat dit iets is. Zo kwam ik bij Sloop Service Nederland uit. Twee punten vond ik het belangrijkste namelijk: een hoge prijs voor mijn sloopauto en het feit dat zij ook nog gratis je auto komen ophalen in Den Haag. Ik wilde wel weten hoe het was geregeld met de officiële afhandeling. De medewerker vertelde mij dat zij een RDW erkende Sloperij zijn en hierdoor ook meteen een vrijwaringsbewijs konden afgeven en dat mijn auto onmiddellijk zou worden afgemeld bij de RDW. Dit alles is exact gelopen zoals afgesproken. Ik ontving nog € 250,= voor mijn auto, dit viel me alleszins mee en de auto werd netjes opgehaald, waarbij ik het geld kreeg overhandigd. Ik ben dan ook zeer tevreden over deze dienst.

Wilt u ook gebruiken maken van de diensten van Sloop Service Nederland? U bereikt hen onder telefoonnummer: 06 57 18 27 92. Bel vandaag nog voor een vrijblijvend advies.

http://www.sloopservice-nederland.nl/vestigingen/sloopauto-den-haag.html