Een koerier in Den Bosch die u echt kunt vertrouwen

U bent op zoek naar een transportbedrijf in Den Bosch waar u echt op kunt vertrouwen? Precies weten waar u aan toe bent? Dan is het aan te raden om in zee te gaan met een betrouwbare partner zoals A. Kentie en Zoon. Met jarenlange ervaring binnen de branche waarin zij werkzaam zijn, zijn de meest diverse soorten goederen vervoerd. U kunt hierbij denken aan pallets, maar ook kleine pakketjes worden meegenomen door deze koerier uit Den Bosch. Zo staan ze voor een persoonlijke aanpak, maatwerk is een veelvuldig gehoorde kreet bij bedrijven. Maar dit transportbedrijf in Den Bosch maakt het waar! Zodoende kunt u met een gerust hart uw spullen toevertrouwen tot deze professionals.

Een koerier uit Den Bosch met jarenlange ervaring

Wat vindt u belangrijk voor een koerier in omgeving Den Bosch? Dat is belangrijk om te weten, want er zijn in deze regio verschillende transportbedrijven waaruit u kunt kiezen. Dan is het wel verstandig om te kiezen voor een transportbedrijf die de nodige kennis en kunde binnen de organisatie heeft. A. Kentie en Zoon is al sinds 1974 actief binnen de transportbranche. Met zoveel ervaring weet u dat uw goederen in juiste handen wezen. Wanneer u dit bedrijf inschakelt als koerier in Den Bosch is dit voor goederen van maximaal 2 kubieke meter. Daarnaast geldt hier een maximaal zendingsgewicht van 500 kilo. Deze worden met de nodige zorg vervoerd door dit transportbedrijf in Den Bosch, een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel voor deze professionals.

Gevaarlijke stoffen vervoeren kan bij een koerier in Den Bosch

Moet u voor uw bedrijf gevaarlijke stoffen vervoeren? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een flexibele koerier. Het vervoeren van gevaarlijke stoffen is namelijk niet iets wat zomaar ieder transportbedrijf doet. A. Kentie en Zoon uit Den Bosch kan dit wel waarmaken. Zij zorgen met de nodige deskundigheid dat uw goederen op een juiste en professionele manier terecht komen van locatie A naar locatie B. Niet ieder transportbedrijf wilt letterlijk zijn handen branden aan het vervoer van gevaarlijke stoffen, gelukkig heeft u dan een koerier in Den Bosch die dit wel doet. Met ervaring sinds 1974 is dit transportbedrijf uit Den Bosch een uitdrukking geworden in de regio en een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven. Zowel bij het transport van gevaarlijke stoffen tot aan diverse anderen vervoeringen van goederen.