Een bamboe houten vloer is geschikt voor binnens- en buitenshuis

Wilt u bamboe houten vloeren op maat door ALMA Parket laten leggen? Dan kiest u voor een perfect afgewerkt resultaat. Naast dat zij een groot assortiment aan bamboe houten vloeren hebben, vindt u bij de specialist altijd de vloer die optimaal tot zijn recht komt in uw huis. Kies voor een naturel- of karamelkleur en krijg een karakteristieke uitstraling in uw woning. Wist u dat een bamboe houten vloer daarnaast ook geschikt is als ondergrond voor uw terras? Of u nu een gladde of geribbelde terrasvloer wilt, het resultaat is in beide gevallen prachtig. Bent u op zoek naar een donkere bamboe houten vloer voor buiten of wilt u een licht varianten voor binnen? Het is helemaal aan u! De specialist heeft in alle gevallen precies het materiaal, de kleur én de uitstraling waar u naar op zoek bent.

Krijg een unieke uitstraling in uw huis en ga voor een donkere houten vloer

De kleur van uw donkere of lichte houten vloer bepaalt de uitstraling van uw woning. Het is de rode draad van uw slaapkamer, huiskamer of hal en zorgt voor sfeer. ALMA Parket heeft precies de donkere houten vloer die perfect past bij uw interieur. Doordat u keuze uit verschillende kleuren heeft, vindt u altijd de exacte kleur waar u naar op zoek bent. Gaat u voor een geborstelde, handgeschraapte, verouderde of fijnbezaagde vloer? Krijg een warme sfeer in huis en schakel de specialist in voor een perfect resultaat. Wist u dat zij daarnaast ook een bamboe houten vloer verkopen? Speciaal voor iedereen die nét wat anders wilt.

Neem een bamboe houten vloer in huis en ga voor een milieuvriendelijk resultaat

Heeft u ooit van een bamboe houten vloer gehoord? Deze vloeren hebben een prachtige afwerking en geven uw interieur een sfeervol resultaat. Bovendien kiest u voor een milieuvriendelijke oplossing. Het grote voordeel van bamboe, is dat het in verschillende bruintinten verkrijgbaar is. Doordat het natuurproduct na het kappen gestoomd kan worden, verbranden de suikers in de plant, wat zorgt voor een bruine kleur. Vervolgens wordt het resultaat in strips gezaagd en vervolgens in een bepaald patroon gelegd. Op die manier is een bamboe houten vloer altijd anders. U bepaalt zelf voor welke bruintint u gaat en of de vloer in een verticaal of horizontaal patroon gelegd moet worden. Kies bijvoorbeeld voor een donker bamboe houten vloer en geniet van een prachtige uitstraling.