De voordelen van een Marmoleum vloer weten? Lees het hier

De meest duurzame vloer ooit gemaakt? Dat is Marmoleum: een oer-Hollands product die gemaakt wordt van uitsluitend duurzame grondstoffen. Het hoofdingrediënt is namelijk lijnzaadolie. Dit maakt een Marmoleum vloer biologisch afbreekbaar. Bij de verbouwing van de plant worden er geen pesticiden gebruikt. Een ding is zeker: haal je een Marmoleum vloer in huis? Dan haal je een duurzame vloer in huis. Een Marmoleum vloer gaat jarenlang mee.

Wat zijn de voordelen van Marmoleum

Marmoleum is zeer praktisch en stevig. Maar waardoor komt dit? Marmoleum is kras- en slijtvast. Dit dankzij een beschermende toplaag. Spelende kinderen of schuivende meubelen zijn dus geen probleem. Marmoleum kan wel tegen een stootje! Het antistatische materiaal trekt amper stof en vuil aan. Je kunt Marmoleum hierdoor wel een allergie-arme vloer noemen. Zeker ten opzichte van bijvoorbeeld een laminaatvloer, gietvloer of vloerbedekking is een Marmoleum vloer zeer praktisch en comfortabel. Ook om krassen of vlekken hoef je je geen zorgen te maken, dankzij een beschermende toplaag.

Altijd een vloer die bij jou past

Marmoleum is verkrijgbaar in verschillende kleuren, structuren en formaten. Houd je van een warme uitstraling? Dan is een houtlook Marmoleum vloer iets voor jou. Houd je meer van een stoere look? Ga dan voor een Marmoleum betonlook vloer. Het maakt niet uit wat je zoekt, Marmoleum heeft altijd een vloer die bij jouw wensen aansluit.

Het gemak van Marmoleum zal je verbazen. Het is namelijk een vloer om op te leven. Dankzij de beschermende finish hoef jij je geen zorgen te maken om krassen en vlekken. Waar wacht je nog op? Vier het leven op een Marmoleum vloer!

https://www.lovelife-forbo.nl/