IMPULSSELECT
Image default
Alarmsysteem

De beste tips voor het organiseren van een buurtfeest

De beste tips voor het organiseren van een buurtfeest

De zomer is de perfecte tijd om uw buren te leren kennen tijdens een buurtfeest. Indien u een buurtfeest organiseert, denk u waarschijnlijk na over wie u uitnodigt, hoeveel eten u moet bereiden en welke activiteiten er gepland moeten worden.

De beveiliging in en rondom u huis (of dat van uw buren) staat waarschijnlijk niet op uw to-do lijstje. Dat zou echter wel moeten, omdat de criminaliteit stijgt in de zomer. Veilig feesten? Wij van slotenmaker Den Haag geven u enkele handige tips hieronder.

Maak kennis met al u buren

Kennismaken met u buren is nuttig voor veiligheidsdoeleinden en is een voordeel van het hosten of bijwonen van een blokfeest. Als u uw buren persoonlijk kent, wordt het eenvoudiger om ongebruikelijke activiteiten, zoals inbraken, te onderscheiden van dagelijkse gebeurtenissen. Buurten die goed bekend zijn en wijkwachtprogramma’s gebruiken, hebben aanzienlijk minder criminaliteit.

Bovendien biedt het ontmoeten van u buren u de kans om algemene buurtveiligheid te bespreken. Als een persoon een beveiligingssysteem heeft, helpt het om de veiligheid van zijn buren te verbeteren – hoe meer van jullie beveiligingssystemen hebben, hoe beter.

Aan de andere kant, huizen zonder beveiligingssystemen zijn drie keer meer kans om ingebroken te worden dan huizen met hen. Niet alleen is het gesprek over buurtbeveiliging belangrijk, maar het kan ook een gemakkelijke ijsbreker zijn.

Doe uw deuren op slot

Sluit u huis tijdens het blokfeest. Er zal een behoorlijke hoeveelheid voetverkeer zijn, afhankelijk van de grootte van u buurt, wat voor afleiders voor inbrekers voldoende kan zijn om op te profiteren.

Overweeg ook veiligheidsmaatregelen voorbij sluizen te nemen. Er zijn tal van functies die in een huis kunnen worden geïnstalleerd om de beveiliging te verbeteren, en zijn nuttig, of u nu in huis bent of niet:

  • Surveillancesystemen
  • Raam- en deursensoren
  • Slimme sloten
  • Glasbreukmelders
  • Deurbelcamera’s
  • Wees voorbereid

Er zijn veel kleine maatregelen die u kunt nemen om de veiligheid van het feest te verbeteren. Praat bijvoorbeeld met uw plaatselijke stadsfunctionarissen over straatbarricades die het verkeer tot een doodlopende weg kunnen stoppen.

Omdat u tijdens u feestje niet thuis bent, is het handig om mobiele beveiligingsopties te hebben waarmee u het huis kunt controleren en vergrendelen of ontgrendelen als dat nodig is. Op die manier kunt u een buur of familielid toestaan ​​om door het huis te rennen en de benodigdheden voor u te pakken, zonder het feest zelf te verlaten.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag