De auto garage in Terneuzen die gespecialiseerd is in Kia

Het aanschaffen van een nieuwe auto is best moeilijk. Er moeten keuzes worden gemaakt. Zoals welk merk u gaat kopen. Gaat u voor een Kia? Dit mooie en betrouwbare merk is te koop bij auto garage Rida Groep in Terneuzen. De vakmensen van deze garage zijn gespecialiseerd in dit merk en vertellen u graag alles hierover. U kunt er terecht voor alle verschillende Kia modellen. Ongetwijfeld vindt u er dus het model dat u op het oog heeft. Een ander voordeel wanneer u uw auto bij deze garage in Terneuzen koopt, is dat uw nieuwe auto helemaal rijklaar wordt gemaakt én een zeer ruime garantie heeft. Zo is de dekkingsperiode maar liefst 7 jaar. Daarnaast is in deze 7 jaar ook de APK helemaal gratis tijdens een reguliere onderhoudsbeurt aan uw auto én ontvangt u gratis internationale wegenhulp.

Schade aan uw auto? De vakmensen van een auto garage in Terneuzen lossen het op!

Schade aan de auto komt altijd wel eens voor. Het gaat er vaak ook niet om wat de schade is of hoe deze is ontstaan: het is belangrijk dat dit snel wordt opgelost en hersteld, zodat uw auto weer volledig en veilig de weg op kan met u erin. Wanneer u naar Rida Groep gaat voor het schadeherstel, kunt u erop rekenen dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Deze auto garage in Terneuzen is u van dienst met een veelzijdige autoschade service. Zo voeren ze onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit: demontage en montage, plaatwerk, spuiten, koplamp herstel, kunststof reparatie, dashboardreparatie, reparatie van bekleding, ruitreparatie en ruitvervanging. Kunt u uw auto eigenlijk niet missen? Ook dat is geen probleem bij deze auto garage. Terwijl ze werken aan het schadeherstel van uw auto ontvangt u vervangend vervoer, zodat u meteen weer de weg op kunt.

Met een onderhoudsbeurt van een auto garage in Terneuzen gaat u veilig de weg op

Een APK is verplicht, maar een onderhoudsbeurt is ook een belangrijk onderdeel van het onderhoud en de veiligheid van uw auto. Hoe vaak laat u een onderhoudsbeurt doen aan uw auto? Bij Rida Groep, een auto garage in Terneuzen, kunt u terecht voor verschillende soorten onderhoud aan uw auto. Zo verzorgen ze de reguliere grote of kleine onderhoudsbeurt, maar kunt u er ook terecht voor specifiek onderhoud aan bepaalde onderdelen van de auto. Denk hierbij aan onderhoud, zoals aircoservice, het wisselen van (winter)banden, uitlaatservice, remmenservice en het verwisselen van accu’s. Wordt het weer tijd voor de APK? Ook dan helpt dit autobedrijf in Terneuzen u graag.