De alles reinigers van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG staat altijd voor u klaar

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Onze medewerkers zijn experts op het gebied van hygiëne en veiligheid daarnaast zijn dit gelijk ook onze prioriteiten. Wij zorgen ervoor dat al uw schoonmaakwerk zorgeloos uit handen worden genomen. Hierdoor kunt u zorgenloos uw werk doen in een brand schone omgeving.

Industriële reiniging: wat is het?

Maar wat wordt er nu eigenlijk verstaan onder industriële schoonmaak? Denk hierbij juist niet alleen aan containerservice, maar ook aan onderhoudsstop in een industriële omgeving. Nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact op. Wij leggen dit graag aan u uit en kiezen het dienstenpakket die het beste bij u past. Hofkens HIG, voor al uw reguliere schoonmaak in Tilburg en reguliere schoonmaak in Den Bosch.

Waarom de keuze voor Hofkens HIG?

Wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Nu weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak. Tevens is Hofkens HIG de partner van diverse organisaties. Hierbij kunt u denken aan SIEV, Code verantwoordelijk Marktgedrag, Stichting Industriële Reiniging en Vereniging Schoonmaak Research.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://www.impulsselect.nl/