Dak en vloer laten coaten door een betrouwbaar professioneel bedrijf

De speciale vloercoating die wordt gebruikt bij het laten coaten van een vloer is bij Basiq Group van de hoogste kwaliteit.  Men kan kiezen voor verschillende soorten coatings. De keuze is afhankelijk van diverse factoren. Zo zal men moeten kijken naar decoratieve wensen, maar ook de benodigde functionaliteit en fysieke omstandigheden. Een coating bestaat uit twee componenten. Vaak gebruikt men Epoxy coatings, die bestaan uit oplosmiddelvrije gekleurde epoxy harssystemen en hoogwaardige kwartsvulstoffen. Er is een gladde en grove variant. Epoxy coating heeft veel voordelen, zo is het waterdicht, naadloos en zwaar belastbaar. Laat u altijd eerst goed adviseren voordat u begint met het coaten van dak of vloer.

Dak en vloer coaten bij fataliteit

Calamiteiten en fataliteiten kunnen lang als een donkere wolk boven u en uw bedrijf blijven hangen, dit is erg zonde en niet nodig. Laat bijvoorbeeld uw silo professioneel onderhouden door ons. De schade die ontstaat bij calamiteiten, moet door een ervaren en professioneel bedrijf worden hersteld. Soms hoeft alleen schoongemaakt te worden. Het kan echter ook dat meer werkzaamheden noodzakelijk zijn, zoals het opnieuw coaten van dak en vloer. Er wordt dan een coating aangebracht op het dak of de vloer die zorgt dat deze waterdicht en zwaar belastbaar is. Bovendien ziet de vloer of het dak er zo weer mooi uit. Het dak of de vloer coaten na calamiteiten laat u over aan een specialist.  

Dak en vloer coaten als bij het opleveren van panden

Voor het bouwschoon opleveren van een nieuwbouwpand schakelt u Basiq Group in.  Een onderdeel hiervan is het coaten van vloer en dak. Verder moeten er verschillende andere werkzaamheden worden verricht. Zo kan de vloer worden geveegd, de ramen worden gewassen en cementsluier worden verwijderd. Daarnaast kan men ook de vloer of het dak laten coaten. Dit geeft een naadloze en frisse uitstraling. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en veilig. Het kan bijvoorbeeld worden toegepast in bedrijven, magazijnen, werkplaatsen, garages, showrooms, maar ook in de woonomgeving. Dak en vloer coaten is altijd belangrijk.