Chiptuning van uw BMW laat u het best uitvoeren door een specialist

Heeft u er wel eens over nagedacht om voor chiptuning van uw BMW te gaan? Dan is het verstandig om altijd langs een specialist te gaan. Duitse automerken staan bekend om hun technisch vernuft en uitstekende prestaties. In de afgelopen jaren zijn automotoren technisch steeds ingewikkelder geworden. Er wordt meer en meer elektronica in moderne auto’s verwerkt en daar kunt u uw voordeel mee doen. Chip Performance werkt hoofdzakelijk met Duitse automerken en kan de prestaties van uw BMW aanzienlijk verbeteren door het motormanagementprogramma van uw auto scherper af te stellen.

Prestatiewinst dankzij chiptuning voor Duitse merken als BMW, Audi & Mercedes

Chiptuning van uw BMW laat u het best uitvoeren door de professionals van Chip Performance. Maar weet u wat zij doen? Moderne auto’s zijn uitgerust met een motormanagementprogramma. Dit programma houdt alle parameters van de auto, zoals brandstofverbruik en het maximale vermogen binnen de ingestelde normen. Deze normen zijn vaak erg ruim afgesteld en deze laat u optimaliseren door chiptuning. Chiptuning van uw BMW, Volkswagen of Mercedes kan u al gauw 30% meer vermogen, en 10% aan brandstofbesparing opleveren. En door chiptuning uit te laten voeren bij Chip Performance hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen bij de APK. De motor wordt altijd zo afgesteld dat de prestatieverbetering binnen de gestelde marge blijft. Neem vooral contact op voor een indruk van de kosten en wat chiptuning voor uw auto kan betekenen.

Chiptuning BMW, de computer van uw auto strakker afstellen

Wanneer u kiest voor chiptuning van uw BMW, gaat uw auto op zo goed als alle vlakken vooruit. Zo krijgt u meer vermogen in termen van Pk’s en koppel. Chiptuning stelt de computer van uw auto strakker af waardoor de auto sneller reageert en efficiënter met brandstof omgaat. In tegenstelling tot opvoeren blijft deze prestatieverbetering ruim binnen de perken van wat de motor aan kan. U hoeft zich dus niet druk te maken over een motor die sneller slijt, of dat uw auto niet door de APK komt. Neem voor chiptuning van uw (Duitse) auto contact op met Chip Performance.