Biertje erbij? Kies uit 50 verschillende bij dit restaurant in Oss!

Zo, daar ben je wel even mee bezig! Kies jouw favoriete biertje van de kaart of laat je verrassen door de barman! Daarvoor moet je echt eens langs gaan bij restaurant De Nieuwe Wereld in Oss. Je kunt hier namelijk kiezen uit wel 50 verschillende soorten (speciaal)bieren. Wat is jouw favoriet? Witbier, fruitbier, rookbier of iets anders? In dit sfeervolle restaurant in Oss vind je het allemaal! De ene biersoort nog specialer dan de andere. Een normaal biertje kan natuurlijk ook altijd. In dit restaurant in Oss gaat er voor elke bierliefhebber een hele nieuwe wereld open. Probeer jij ze alle 50?

Specialisten maken uw avond in een restaurant in Oss onvergetelijk

Wanneer is een avond voor jou een geslaagde avond? In ieder geval een avond met lekker eten en drinken. Zo worden alle maaltijden bereid door een echte chef-kok. Dat proef je zeker wanneer je er langs gaat voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Ook wanneer je er langsgaat voor een borrel kun je een hoge mate van kwaliteit verwachten. Zo zorgt de gin-tonic specialist ervoor dat jouw cocktail perfect is gemixt. Houd je toch meer van bier? Dan kun je er terecht voor meer dan 50 verschillende (speciaal)bieren. De bierspecialist helpt je graag met het kiezen van het lekkerste biertje.

Van maandag tot zondag genieten van het leven in een restaurant in Oss

Van een zakelijke lunch in een geschikt restaurant tot een goede borrel op de vrijdag. Of de zaterdag. Of zondag. Of maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Tegenwoordig gaan steeds meer mensen ook doordeweeks naar een restaurant. Genieten van een heerlijke lunch met vrienden of collega’s, even geen zin om te koken of even ontsnappen aan de drukke werkweek met een gezellige borrel ’s avonds. Een restaurant in Oss, namelijk De Nieuwe Wereld, is om deze reden dan ook de hele week door geopend: van maandag tot en met zondag. Je kunt er elke dag van de week terecht voor een kop koffie, lunch, diner of zelfs een borrel. Zo maak je van elke dag een feestje!