Bekijk alles in vogelvlucht met ballonvaren

Ballonvaren

Ballonvaren is een avontuur voor iedereen. Het is een spannende aangelegenheid vol adrenaline vanaf het moment dat de mand voor het eerst de grond verlaat. Dat is een hele kick. Maar eenmaal in de lucht zal een intens ontspannen gevoel je overspoelen. Laat je inspireren door de stilte die je in de lucht zal ervaren.

Vliegen in een vliegtuig heeft voor de meeste mensen niets bijzonders meer, maar echt loskomen van de aarde doet u pas met ballonvaren. Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees heeft jarenlange ervaring met het organiseren van indrukwekkende ballonvluchten boven Nederland en beschikt over vijf vaste opstijgplaatsen. Ga naar geenhoogtevrees.nl voor meer informatie over ballonvaren en onze arrangementen.

Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees is gevestigd in Barneveld, maar heeft opstijglocaties door heel Nederland. Zo kunt u altijd genieten van een ballonvaart in een van onze ballonnen vanuit een van de vijf regio’s. Per regio bezitten we meerdere opstijglocaties voor het ballonvaren, zodat we u en uw gezelschap altijd mee kunnen nemen op een vlucht.

• Vip arrangementen of uitjes

• Rustgevend en spannend

• Een veilig gevoel staat bij Geenhoogtevrees op de eerste plaats

Geef eens een ballonvaart cadeau. Via geenhoogtevrees.nl kunt u een ballonvaart boeken als een cadeau. De datum kan dan later worden vastgesteld. Het ballonvaren als verjaardagscadeau of cadeau voor een jubilaris zal zeker in de smaak vallen. Met een ballonvaart geeft u wel een heel bijzonder cadeau. De tickets blijven een jaar na aankoop geldig.

Luchtballonnen vallen altijd op in de lucht en daardoor zijn het ideale reclamezuilen. Gaat u ballonvaren als club- of bedrijfsuitje dan bieden wij u de mogelijkheid om een spandoek van uw bedrijf of club te bevestigen aan de ballon. Zo wordt uw bedrijf bij heel veel mensen onder de aandacht gebracht, terwijl u geniet.

Soms is het goed om afstand te nemen en in alle rust het totaalbeeld te overzien. Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees biedt u de kans om zonder enige angst of hoogtevrees vanuit de lucht uw ogen de kost te geven. De stilte van het ballonvaren en het vogelvluchtperspectief geven u een nieuwe en unieke kijk op de wereld!

Bekijk alles in vogelvlucht met ballonvaren

Ballonvaren is een prachtige manier om Nederland te zien zoals u het nog nooit gezien heeft. Bij ballonvaartcentrum geenhoogtevrees.nl bieden wij u dit spannende en ontspannende avontuur voor een vriendschappelijke prijs. Ballonvaren kan bij ons met een klein gezelschap, maar ook grotere groepen zijn wij graag van dienst.

Waarom ons ballonvaartcentrum ‘Geenhoogtevrees’ heet? Omdat u bij ballonvaren helemaal geen last hebt van hoogtevrees! Kom het ook een keer proberen, en geniet zonder angst van een leuk, ontspannen avontuur in de lucht. Wij verzorgen het hele evenement, van vervoer naar het opstijgterrein tot een feestelijk glas bubbels na de geslaagde landing. Succes verzekerd!

Bij Geenhoogtevrees verzorgen wij ballonvaarten rond zonsopkomst en zonsondergang. Ons professionele team laat u de bijzondere sfeer waarin het ballonvaren plaatsvindt graag zelf ervaren en neemt u mee op een verrassende reis van uitzonderlijke schoonheid. Op geenhoogtevrees.nl leest u alles over onze opstijglocaties, arrangementen en aanbiedingen.

De manden onder de moderne heteluchtballonnen van vandaag de dag bieden een ijzersterk en stabiel platform voor een veilige en ontspannen topervaring op grote hoogte! In tegenstelling tot wat veel mensen denken, spelen hoogtevrees en vliegangst geen rol bij het ballonvaren. Informeer bij ballonvaartcentrum geenhoogtevrees.nl naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk avontuur!

Of het nu zomer is of winter, ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees in Barneveld blijft het gehele jaar door ballonvaren. U kunt via onze website geenhoogtevrees.nl direct boeken, waarna wij met u een geschikte datum voor een ballonvaart afspreken. Passie voor ballonvaren staat bij ons centraal en eenmaal in de lucht zult u ons enthousiasme zeker delen.

Omdat ballonvaren een unieke belevenis is, wilt u dat natuurlijk vastleggen. U mag altijd uw fotocamera meebrengen, ook in de lucht. Ook wij maken foto’s van uw ballonvaart. Uw ervaring delen we met andere ballonvaarders op onze website. Zo kunt u nog lang nagenieten van het ballonvaren.

Een ongekend spannend avontuur

Ballonvaren is een bijzonder bedrijfsuitje. Vooral wanneer u er een workshop aan vast knoopt over het weer, verzorgd door de weermensen van Meteo Consult. U en uw collega’s leren van alles over wolken of tornado’s, nemen een kijkje in de radiostudio van Meteo Consult en stappen vervolgens in de luchtballon voor een unieke ervaring.

Zoekt u een leuk teambuildingsuitje? Dan bent u bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees aan het goede adres. Samen met uw collega’s helpt u de crew met het klaarmaken van de ballon. Eenmaal in de lucht is het genieten geblazen! Na het spectaculaire ballonvaren kunt u gezellig napraten en een hapje eten in onze bar. Een onvergetelijk personeelsfeest!

Bij Geenhoogtevrees verzorgen wij ballonvaarten rond zonsopkomst en zonsondergang. Ons professionele team laat u de bijzondere sfeer waarin het ballonvaren plaatsvindt graag zelf ervaren en neemt u mee op een verrassende reis van uitzonderlijke schoonheid. Op geenhoogtevrees.nl leest u alles over onze opstijglocaties, arrangementen en aanbiedingen.

Alles betreffende ballonvaren uitmuntend verzorgd met geenhoogtevrees.nl:

• Bedrijfsuitjes of vip arrangementen

• Rustgevend en spannend

• Een veilig gevoel staat bij Geenhoogtevrees op de eerste plaats

Een heerlijk ontspannen glijvlucht, ver boven de grond, zonder ook maar een greintje hoogtevrees te voelen. Samen met uw geliefden uitgebreid genieten van het miniatuurlandschap, omringd door de rust en de stilte die u alleen maar hoog in het luchtruim kunt vinden. Ballonvaren bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees biedt u deze blikverruimende en onvergetelijke topervaring zonder hoogtevrees.

Kom ook ballonvaren bij ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees! Voor een all-inclusive prijs geniet u van een spectaculaire ballonvaart met alles erop en eraan. Breid uw arrangement uit met een leerzame weer-workshop, of boek een speciale VIP-ballonvaart voor een exclusieve belevenis in de lucht. Alles is mogelijk, the sky is the limit!

Uw eigen omgeving eens op een totaal andere manier bekijken is een verrijkende en weldadige ervaring. Het ballonvaren is de perfecte manier om rustig, veilig en totaal ontspannen in vogelvlucht op uw eigen wereld neer te zien. Samen met vrienden, familie of collega’s maakt u bij Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees de reis van uw leven!

Ballonvaren is vlot besproken via Ballonvaartcentrum Geenhoogtevrees.

http://www.geenhoogtevrees.nl/