IMPULSSELECT
Image default
Aanbiedingen

3 belangrijkste voordelen van een PVC vloer

3 belangrijkste voordelen van een PVC vloer

Vind jij het ook zo moeilijk om een keuze te maken tussen de verschillende soorten vloeren die vandaag de dag gelegd kunnen worden? Weet je niet zo goed of je het beste kunt kiezen voor klik laminaat, PVC, tapijt, plavuizen, kurk of toch een echte houten vloer? Om die keuze al een tikkeltje makkelijker te maken voor jou, zullen wij in deze blog ingaan op de drie belangrijkste voordelen van een PVC vloer. Van alle soorten die hierboven zijn genoemd is een vloer van PVC wellicht het meest bestendig. Dit komt puur door de materiaalsoort waarvan PVC wordt gemaakt: kunststof. Omdat PVC met verschillende prints bedrukt kan worden, waaronder een houtlook of een print van tegels, lijkt het net echt en heb je helemaal niet het idee dat je PVC op de vloer hebt liggen. Op het onderhoudsvriendelijke van deze vloer na dan, want dat is meteen al een eerste voordeel!

 

Zeer onderhoudsvriendelijk

Hoe het komt dat een PVC vloer zo onderhoudsvriendelijk is? Dat is eigenlijk heel simpel in één zin uit te leggen: PVC wordt voorzien van een zeer slijtvaste harde toplaag waardoor de vloer goed bestand is tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen. 

 

Gemakkelijk schoon te maken

PVC is een glad materiaal dat vrijwel zonder kieren en naden gelegd kan worden. Hierdoor is het gemakkelijk schoon te maken en hoef je niet bang te zijn dat stof en vuil zich in de kieren of naden ophoopt. Een PVC vloer is dan ook zeer hygiënisch en vooral geschikt indien je kleine kinderen en/of huisdieren hebt. Is er per ongeluk drinken gemorst? Dan hoef je niet bang te zijn dat de vloeistof in de vloer trekt, want een vloer van PVC is vochtbestendig. Even met de dweil erover heen en het probleem is al verholpen! 

 

Kan worden gelegd in combinatie met vloerverwarming

Vind je vloerverwarming een ware uitkomst tegen koude voeten en zou je dat dan ook graag onder jouw PVC vloer willen plaatsen? Dat kan! Zo zijn koude voeten verleden tijd en hoef je geen vloerkleed op de vloer te leggen die toch alleen maar stof aantrekt. Ook kun je zo optimaal pronken met jouw mooie nieuwe PVC vloer, bijvoorbeeld van Bebo Parket. Neem snel een kijkje!

 

https://www.beboparket.nl/